Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gerst Songtekst: Ik Laat Je Thuis

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gerst - Ik Laat Je Thuis ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ik Laat Je Thuis? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gerst! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gerst en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ik Laat Je Thuis .

Origineel

Ze denkt dat ik niet bezig ben met bier Denkt dat ik geen gevoelens heb voor bier Terwijl nu alleen maar denk aan bier Want bier is heel mijn wereld Ik laat je thuis achter het fornuis Ik laat je thuis lekker voor de buis We zijn misschien getrouwd, maar dat maakt me nu benauwd. Je stem die maakt me ziek, maar het is net waar je van houdt Ik laat je thui hui hui hui huis Ik laat je thui hui hui hui hui huis Ik laat je thuis achter het fornuis Ik laat je thuis lekker voor de buis We zijn misschien getrouwd, maar dat maakt me nu benauwd. Je stem die maakt me ziek, maar het is net waar je van houdt Ik laat je thui hui hui hui huis Ik laat je thui hui hui hui hui huis We waren pas acht ik zat voor de tap Samen met Harrie, Jopie en Ad Bestelde een bier we hadden plezier en toen zag je mij en was het voorbij Nu jaren later zijn wij nog samen Lopen we buiten moet ik me schamen Samen naar Bingo en soms naar de kerk Jij op de bank en Gerst aan het werk Ik laat je thuis achter het fornuis Ik laat je thuis lekker voor de buis We zijn misschien getrouwd, maar dat maakt me nu benauwd. Je stem die maakt me ziek, maar het is net waar je van houdt Ik laat je thui hui hui hui huis Ik laat je thui hui hui hui hui huis Ik laat je thuis achter het fornuis Ik laat je thuis lekker voor de buis We zijn misschien getrouwd, maar dat maakt me nu benauwd. Je stem die maakt me ziek, maar het is net waar je van houdt Ik laat je thui hui hui hui huis Ik laat je thui hui hui hui hui huis Ik laat je thuis je weet het Gerst Ik laat je thui hui hui hui huis Ik laat je thui hui hui hui hui huis Ik laat je thuis achter het fornuis Ik laat je thuis lekker voor de buis We zijn misschien getrouwd, maar dat maakt me nu benauwd. Je stem die maakt me ziek, maar het is net waar je van houdt Ik laat je thui hui hui hui huis Ik laat je thui hui hui hui hui huis Bye Bye man Bye Bye

 

Vertaling

Ze denkt dat ik niet bezig ben met bier Denkt dat ik geen gevoelens heb voor bier Terwijl nu alleen maar denk aan bier Want bier is heel mijn wereld Ik laat je thuis achter het fornuis Ik laat je thuis lekker voor de buis We zijn misschien getrouwd, maar dat maakt me nu benauwd. Je stem die maakt me ziek, maar het is net waar je van houdt Ik laat je thui hui hui hui huis Ik laat je thui hui hui hui hui huis Ik laat je thuis achter het fornuis Ik laat je thuis lekker voor de buis We zijn misschien getrouwd, maar dat maakt me nu benauwd. Je stem die maakt me ziek, maar het is net waar je van houdt Ik laat je thui hui hui hui huis Ik laat je thui hui hui hui hui huis We waren pas acht ik zat voor de tap Samen met Harrie, Jopie en Ad Bestelde een bier we hadden plezier en toen zag je mij en was het voorbij Nu jaren later zijn wij nog samen Lopen we buiten moet ik me schamen Samen naar Bingo en soms naar de kerk Jij op de bank en Gerst aan het werk Ik laat je thuis achter het fornuis Ik laat je thuis lekker voor de buis We zijn misschien getrouwd, maar dat maakt me nu benauwd. Je stem die maakt me ziek, maar het is net waar je van houdt Ik laat je thui hui hui hui huis Ik laat je thui hui hui hui hui huis Ik laat je thuis achter het fornuis Ik laat je thuis lekker voor de buis We zijn misschien getrouwd, maar dat maakt me nu benauwd. Je stem die maakt me ziek, maar het is net waar je van houdt Ik laat je thui hui hui hui huis Ik laat je thui hui hui hui hui huis Ik laat je thuis je weet het Gerst Ik laat je thui hui hui hui huis Ik laat je thui hui hui hui hui huis Ik laat je thuis achter het fornuis Ik laat je thuis lekker voor de buis We zijn misschien getrouwd, maar dat maakt me nu benauwd. Je stem die maakt me ziek, maar het is net waar je van houdt Ik laat je thui hui hui hui huis Ik laat je thui hui hui hui hui huis Bye Bye man Bye Bye