Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Get Ready Songtekst: Diep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Get Ready - Diep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Diep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Get Ready! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Get Ready en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Diep .

Origineel

Weet je, ik vergeet je Mijn leven lang niet meer Mijn hartslag, toen ik jou zag Ging zo wild tekeer Zo lang reeds, ik verlang steeds Om weer bij jou te zijn Waarom ben je zo ver Zo ver van mij, oh Maar ik wacht op jou Want ik wil weer dicht bij jou zijn refr.: Er brandt een vuur diep in mj En dat vuur dat ben jij Ik kan geen uur zonder jou Omdat ik zo van je hou Foto's waar ik uren Stilletjes naar kijk Jouw brieven, vol liefde Ze maken mij zo rijk In gedachten, blijf ik wachten Ik koester onze droom Ik geef de strijd niet op NeWeet je, ik vergeet je Mijn leven lang niet meer Mijn hartslag, toen ik jou zag Ging zo wild tekeer Zo lang reeds, ik verlang steeds Om weer bij jou te zijn Waarom ben je zo ver Zo ver van mij, oh Maar ik wacht op jou Want ik wil weer dicht bij jou zijn refr.: Er brandt een vuur diep in mj En dat vuur dat ben jij Ik kan geen uur zonder jou Omdat ik zo van je hou Foto's waar ik uren Stilletjes naar kijk Jouw brieven, vol liefde Ze maken mij zo rijk In gedachten, blijf ik wachten Ik koester onze droom Ik geef de strijd niet op NeWeet je, ik vergeet je Mijn leven lang niet meer Mijn hartslag, toen ik jou zag Ging zo wild tekeer Zo lang reeds, ik verlang steeds Om weer bij jou te zijn Waarom ben je zo ver Zo ver van mij, oh Maar ik wacht op jou Want ik wil weer dicht bij jou zijn refr.: Er brandt een vuur diep in mj En dat vuur dat ben jij Ik kan geen uur zonder jou Omdat ik zo van je hou Foto's waar ik uren Stilletjes naar kijk Jouw brieven, vol liefde Ze maken mij zo rijk In gedachten, blijf ik wachten Ik koester onze droom Ik geef de strijd niet op Nee, ik ga door Ja, ik wacht op jou Want ik wil van jou zijn Ik wil alles doen om weer bij jou te zijn Want zonder jou is mijn wereld grauw en grijs Als je nog altijd van me houdt, evenveel als vroeger Kom dan gauw weer bij mij Waarom ben je zo ver Zo ver van mij, oh Maar ik wacht op jou Want (??) evenveel als vroeger Kom dan gauw weer bij mij (??)...e, ik ga door Ja, ik wacht op jou Want ik wil van jou zijn Ik wil alles doen om weer bij jou te zijn Want zonder jou is mijn wereld grauw en grijs Als je nog altijd van me houdt, evenveel als vroeger Kom dan gauw weer bij mij Waarom ben je zo ver Zo ver van mij, oh Maar ik wacht op jou Want (??) evenveel als vroeger Kom dan gauw weer bij mij (??)...e, ik ga door Ja, ik wacht op jou Want ik wil van jou zijn Ik wil alles doen om weer bij jou te zijn Want zonder jou is mijn wereld grauw en grijs Als je nog altijd van me houdt, evenveel als vroeger Kom dan gauw weer bij mij Waarom ben je zo ver Zo ver van mij, oh Maar ik wacht op jou Want (??) evenveel als vroeger Kom dan gauw weer bij mij (??)...

 

Vertaling

Weet je, ik vergeet je Mijn leven lang niet meer Mijn hartslag, toen ik jou zag Ging zo wild tekeer Zo lang reeds, ik verlang steeds Om weer bij jou te zijn Waarom ben je zo ver Zo ver van mij, oh Maar ik wacht op jou Want ik wil weer dicht bij jou zijn refr.: Er brandt een vuur diep in mj En dat vuur dat ben jij Ik kan geen uur zonder jou Omdat ik zo van je hou Foto's waar ik uren Stilletjes naar kijk Jouw brieven, vol liefde Ze maken mij zo rijk In gedachten, blijf ik wachten Ik koester onze droom Ik geef de strijd niet op NeWeet je, ik vergeet je Mijn leven lang niet meer Mijn hartslag, toen ik jou zag Ging zo wild tekeer Zo lang reeds, ik verlang steeds Om weer bij jou te zijn Waarom ben je zo ver Zo ver van mij, oh Maar ik wacht op jou Want ik wil weer dicht bij jou zijn refr.: Er brandt een vuur diep in mj En dat vuur dat ben jij Ik kan geen uur zonder jou Omdat ik zo van je hou Foto's waar ik uren Stilletjes naarkijk Jouw brieven, vol liefde Ze maken mij zo rijk In gedachten, blijf ik wachten Ik koester onze droom Ik geef de strijd niet op NeWeet je, ik vergeet je Mijn leven lang niet meer Mijn hartslag, toen ik jou zag Ging zo wild tekeer Zo lang reeds, ik verlang steeds Om weer bij jou te zijn Waarom ben je zo ver Zo ver van mij, oh Maar ik wacht op jou Want ik wil weer dicht bij jou zijn refr.: Er brandt een vuur diep in mj En dat vuur dat ben jij Ik kan geen uur zonder jou Omdat ik zo van je hou Foto's waar ik uren Stilletjes naar kijk Jouw brieven, vol liefde Ze maken mij zo rijk In gedachten, blijf ik wachten Ik koester onze droom Ik geef de strijd niet op Nee, ik ga door Ja, ik wacht op jou Want ik wil van jou zijn Ik wil alles doen om weer bij jou te zijn Want zonder jou is mijn wereld grauw en grijs Als je nog altijd van me houdt, evenveel als vroeger Kom dan gauw weer bij mij Waarom ben je zo ver Zo ver van mij, oh Maar ik wacht op jou Want(??) evenveel als vroeger Kom dan gauw weer bij mij (??)...e, ik ga door Ja, ik wacht op jou Want ik wil van jou zijn Ik wil alles doen om weer bij jou te zijn Want zonder jou is mijn wereld grauw en grijs Als je nog altijd van me houdt, evenveel als vroeger Kom dan gauw weer bij mij Waarom ben je zo ver Zo ver van mij, oh Maar ik wacht op jou Want (??) evenveel als vroeger Kom dan gauw weer bij mij (??)...e, ik ga door Ja, ik wacht op jou Want ik wil van jou zijn Ik wil alles doen om weer bij jou te zijn Want zonder jou is mijn wereld grauw en grijs Als je nog altijd van me houdt, evenveel als vroeger Kom dan gauw weer bij mij Waarom ben je zo ver Zo ver van mij, oh Maar ik wacht op jou Want (??) evenveel als vroeger Kom dan gauw weer bij mij (??)...