Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: get scared Songtekst: mess

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: get scared - mess ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mess? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van get scared! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van get scared en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mess .

Origineel

Talk to me now while I'm sober The way that you look I know it's almost over The fighting has stopped But I'm still so lost will you bring me in? Shame creeps down my spine Like the blade of a knife And it's taking it's time Will you wait for me? Cause now I can't breathe The air runs thin I'm another lush I'm another liar How will I stop? When will I start learning? Will I come clean to say that I'm wrong? I'm the best kind of mess (Yeah, yeah) I'm the best kind of mess I'm the best kind of mess I'm the best kind of mess You know that it hurts so bad I wish I could stop But I'm so used to sad You asked me to leave So now I believe That I'm shut out Now I'm taking this pill just to mend it I'm not calling the shots I'm just calling it quits Would you love me, would you hold me In this wreck I am? I'm another lush I'm another liar How will I stop? When will I start learning? Will I come clean to say that I'm wrong? I'm the best kind of mess (Yeah, yeah) How will I stop? When will I start learning? Will I come clean to say that I'm wrong? I'm the best kind of mess (Yeah, yeah) I'm the best kind of mess I forget, I'm obsessed With watching her fall out of love Is this a test, cause I'm depressed By watching her fall out of love How will I stop? When will I start learning? Will I come clean to say that I'm wrong? I'm the best kind of mess (Yeah, yeah) How will I stop? When will I start learning? Will I come clean to say that I'm wrong? I'm the best kind of mess (Yeah, yeah) I'm the best kind of mess I'm the best kind of mess I'm the best kind of mess I'm the best kind of mess You know that it hurts so bad

 

Vertaling

Praat nu met me terwijl ik nuchter ben De manier waarop je kijkt Ik weet dat het bijna voorbij is. Het vechten is gestopt Maar ik ben nog steeds zo verloren wil je me binnen brengen? Schaamte kruipt langs mijn ruggengraat Als het lemmet van een mes En het neemt zijn tijd. Wil je op me wachten? Want nu kan ik niet ademen The air runs thin I'm another lush Ik ben nog een leugenaar Hoe zal ik stoppen? Wanneer zal ik beginnen te leren? Zal ik schoon schip maken en zeggen dat ik het mis heb? Ik ben de beste rotzooi (Yeah, yeah) Ik ben de beste rotzooi Ik ben de beste rotzooi Ik ben de beste rotzooi You know that it hurts so bad I wish I could stop But I'm so used to sad Je vroeg me te vertrekken Dus nu geloof ik That I'm shut out Nu neem ik deze pil alleen om het te herstellen I'm not calling the shots I'm just calling it quits Zou je van me houden, zou je me vasthouden In dit wrak dat ik ben? I'm another lush I'm another liar Hoe zal ik stoppen? Wanneer zal ik beginnen te leren? Zal ik schoon schip maken en zeggen dat ik het mis heb? Ik ben de beste rotzooi. Hoe zal ik stoppen? Wanneer zal ik beginnen te leren? Zal ik eerlijk zeggen dat ik het mis heb? Ik ben de beste rotzooi. Ja, ja. Ik ben de beste rotzooi Ik vergeet, ik ben geobsedeerd Met kijken hoe ze uit liefde valt Is dit een test, want ik ben depressief Door haar hopeloos verliefd te zien worden Hoe zal ik stoppen? Wanneer zal ik beginnen te leren? Zal ik eerlijk zijn en zeggen dat ik fout zit? Ik ben de beste rotzooi. Hoe zal ik stoppen? Wanneer zal ik beginnen te leren? Zal ik eerlijk zeggen dat ik het mis heb? Ik ben de beste rotzooi. Ja, ja. Ik ben de beste rotzooi I'm the best kind of mess I'm the best kind of mess I'm the best kind of mess You know that it hurts so bad