Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Get Scared Songtekst: Wrong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Get Scared - Wrong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wrong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Get Scared! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Get Scared en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wrong .

Origineel

Just take it back, take it back You were wrong You always took from me You always lied to me while I tried to fake a smile Is the only way That you know how to play Watch me prove you wrong You're always telling me to bite my tongue You were wrong, you blamed me Just take it back, take it back I was blind, whoa, you were wrong You blamed me Just take it back, take it back I was blind, you were wrong You always took away Never giving anything So I lied But trust me I'm alright I tried to find my way I tried to find my place It's so hard (It's so hard) Cause you've poisoned my mind You're always telling me to bite my tongue You were wrong, you blame me Just take it back, take it back I was blind, whoa, you were wrong You blame me Just take it back, take it back I was blind, and you were wrong I finally have a taste Of what it's like to take away You're done for, watch it slip away That thing you try to hide Will eat you up, kill your insides You're fading, you've lost your way You were wrong, you blame me Just take it back, take it back I was blind, whoa, you were wrong You blamed me Just take it back, take it back I was blind, and you were wrong You blame me Just take it back, take it back I was blind, whoa, you were wrong You were wrong, you blamed me Just take it back, take it back I was blind, you were wrong You were wrong, you were wrong

 

Vertaling

Just take it back, take it back You were wrong You always took from me You always lied to me while I tried to fake a smile Is the only way That you know how to play Watch me prove you wrong You're always telling me to bite my tongue You were wrong, you blamed me Just take it back, take it back I was blind, whoa, you were wrong You blamed me Just take it back, take it back I was blind, you were wrong You always took away Never giving anything So I lied But trust me I'm alright I tried to find my way I tried to find my place It's so hard (It's so hard) Cause you've poisoned my mind You're always telling me to bite my tongue You were wrong, you blame me Just take it back, take it back I was blind, whoa, you were wrong You blame me Just take it back, take it back I was blind, and you were wrong I finally have a taste Of what it's like to take away You're done for, watch it slip away That thing you try to hide Will eat you up, kill your insides You're fading, you've lost your way You were wrong, you blame me Just take it back, take it back I was blind, whoa, you were wrong You blamed me Just take it back, take it back I was blind, and you were wrong You blame me Just take it back, take it back I was blind, whoa, you were wrong You were wrong, you blamed me Just take it back, take it back I was blind, you were wrong You were wrong, you were wrong