Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gfg Songtekst: One Day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gfg - One Day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van One Day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gfg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gfg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals One Day .

Origineel

No more tears, my heart is dry I don't laugh and I don't cry I don't think about you all the time But when I do – I wonder why You have to go out of my door And leave just like you did before I know I said that I was sure But rich men can't imagine poor. One day baby, we'll be old Oh baby, we'll be old And think of all the stories that we could have told Little me and little you Kept doing all the things they do They never really think it through Like I can never think you're true Here I go again – the blame The guilt, the pain, the hurt, the shame The founding fathers of our plane That's stuck in heavy clouds of rain. One day baby, we'll be old Oh baby, we'll be old And think of all the stories that we could have told.

 

Vertaling

Geen tranen, mijn hart is droog Ik lach niet en ik huil niet Ik denk niet dat jij de hele tijd Maar als ik dat doe - Ik vraag me af waarom Je moet gaan van mijn deur En laat net zoals je voorheen deed Ik weet dat ik zei dat ik zeker was Maar rijke mensen kunnen zich niet voorstellen arm. Een dag baby, zullen we oud zijn Oh baby, we oud zijn En denk aan alle verhalen die we konden hebben verteld Kleine ik en weinig je Bleef doen alle dingen die ze doen Ze hebben nooit echt dat het door Zoals ik kan nooit denken dat je bentwaar Hier ga ik weer - de schuld Het schuldgevoel, de pijn, de pijn, de schaamte De grondleggers van ons vliegtuig Dat zit vast in zware regenwolken. Een dag baby, zullen we oud zijn Oh baby, we oud zijn En denk aan alle verhalen die we konden hebben verteld.