Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ghetts Songtekst: invisible

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ghetts - invisible ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van invisible? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ghetts! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van ghetts en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals invisible .

Origineel

CHORUS. I don't wanna get political but its the principal there ain't enough of us filling in the forms and its so far from difficult (it doesn't have to be this way, this way) Some don't know what a census is some do but they cant see the scene in it just remember this if minorities dont fill in the forms whats the point in living in Britain at all there ain't nothing worse than being invisible But we can change that asap its digital times were living in so you can do it online and it wont even take a long time the government have got a lot of money coming in so if you pay tax in the long run you can benefit yeah, i reckon its pay back and if i have to be the voice for the people then im a make noise till im equal to anyone sitting in parliament a poisonous needle couldn't put me on hold I look beyond home so im a spokesman for this whole thing CHORUS. I don't wanna get political but its the principal there ain't enough of us filling in the forms and its so far from difficult (it doesn't have to be this way, this way) This is a campaign for a dam change stand up and be counted its our day I know 2,11 seems far away but its nearer than you think so lets start today theres a lot of history we cant erase the last census we hardly paid any attention to thats our mistake one of many we can learn from lets start again its up to me its up to you its up to us we can have a say in what the Government does and if we cant then the Governments fftt at least 15% of the population are ethnic minorities and most of us feel like the government aint doing nothing for us but now we got a chance to put them to the test so fill out the forms and keep and keep pushing for the best CHORUS. x2 I don't wanna get political but its the principal there ain't enough of us filling in the forms and its so far from difficult (it doesn't have to be this way, this way)

 

Vertaling

CHORUS. Ik wil niet politiek worden maar het is het principe er zijn er niet genoeg van ons om de formulieren in te vullen en het is verre van moeilijk (het hoeft niet zo te zijn, op deze manier) Sommigen weten niet wat een volkstelling is. sommigen wel, maar ze zien er de scène niet van in Onthoud dit, als minderheden de formulieren niet invullen. wat heeft het dan voor zin om überhaupt in Groot-Brittannië te wonen Er is niets ergers dan onzichtbaar zijn. Maar we kunnen dat zo snel mogelijk veranderen. We leven in digitale tijden. dus je kunt het online doen en het zal niet eens lang duren. De regering heeft een hoop geld dat binnenkomt. dus als je belasting betaalt op de lange termijn kun je profiteren. Ja, ik denk dat het zich terugbetaald. en als ik de stem voor het volk moet zijn dan zal ik lawaai maken tot ik gelijk ben aan iedereen die in het parlement zit. Een giftige naald kan me niet in de wacht zetten. Ik kijk verder dan thuis. dus ik ben een woordvoerder voor dit hele ding CHORUS. Ik wil niet politiek worden maar het is het principe er zijn er niet genoeg van ons om de formulieren in te vullen en het is verre van moeilijk (het hoeft niet zo te zijn, op deze manier) Dit is een campagne voor een dam verandering Sta op en tel mee, het is onze dag. Ik weet dat 2,11 ver weg lijkt maar het is dichterbij dan je denkt dus laten we vandaag beginnen. Er is veel geschiedenis die we niet kunnen uitwissen. de laatste volkstelling hebben we nauwelijks aandacht aan besteed, dat is onze fout. Een van de vele waar we van kunnen leren. Laten we opnieuw beginnen. Het is aan mij, het is aan jou, het is aan ons. we kunnen inspraak hebben in wat de regering doet en als we dat niet kunnen dan is de regering de klos. Minstens 15% van de bevolking zijn etnische minderheden en de meesten van ons hebben het gevoel dat de regering niets voor ons doet. maar nu hebben we een kans om hen op de proef te stellen. dus vul de formulieren in en blijf aandringen op het beste CHORUS. x2 Ik wil niet politiek worden maar het is het principe er zijn er niet genoeg van ons die de formulieren invullen en het is zo ver van moeilijk (het hoeft niet zo te zijn, op deze manier)