Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ghoti hook Songtekst: lullaby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ghoti hook - lullaby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lullaby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ghoti hook! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van ghoti hook en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lullaby .

Origineel

Sunday night has come again And still I cannot sleep Hidden lines have come to a head No more secrets left to keep And now that everthing is gone The morning sun seems bittersweet Has the day begun already? And now ashamed of who I am I missed what everyone could see Always a fight for me to change Into the man you want me to be A better man that shares my name Can I look into his eyes And see a reflection of I try to make it through the day Too confused to disbelieve Did it use to be this way? I try to remember speaking You I thought would understand Appreciate my weakness And tell me I can be a man And now ashamed of who I am I missed what everyone could see Always a fight for me to change Into the man you want me to be A better man that shares my name Can I look into his eyes And see a reflection of What's left inside to see these captured thoughts surrounding jealousy No hope do you believe if left alone these worlds will bury me And who will sing this boy to sleep in the stillness of his room Present a melody of peace beckon dreams to follow soon But if there's no one left but him ,then the curtain has been drawn A wasted life deserves no song And now ashamed of who I am I missed what everyone could see Always a fight for me to change Into the man you want me to be A better man that shares my name Can I look into his eyes And see a reflection of me

 

Vertaling

Zondagnacht is weer aangebroken En nog steeds kan ik niet slapen Verborgen lijnen zijn tot een hoogtepunt gekomen Geen geheimen meer te bewaren En nu dat alles weg is De ochtendzon lijkt bitterzoet Is de dag al begonnen? En nu schaam ik me voor wie ik ben Ik miste wat iedereen kon zien Altijd een gevecht voor mij om te veranderen In de man die jij wilt dat ik ben Een betere man die mijn naam deelt Kan ik in zijn ogen kijken En een reflectie zien van Ik probeer de dag door te komen Te verward om te geloven Was het vroeger zo? Ik probeer me te herinneren dat ik met met jou, waarvan ik dacht dat je het zou begrijpen Mijn zwakte zou waarderen En me vertellen dat ik een man kan zijn En nu schaam ik me voor wie ik ben Ik miste wat iedereen kon zien Altijd een gevecht voor mij om te veranderen In de man die jij wilt dat ik ben Een betere man die mijn naam deelt Kan ik in zijn ogen kijken En een reflectie zien van Wat er van binnen nog over is om deze gevangen gedachten over jaloezie te zien Geen hoop, geloof je dat als ik alleen blijf, deze werelden me zullen begraven? En wie zal deze jongen in slaap zingen in de stilte van zijn kamer Presenteer een melodie van vrede wenk dromen om snel te volgen Maar als er niemand meer is behalve hij, dan is het gordijn gesloten Een verspild leven verdient geen lied En nu schaam ik me voor wie ik ben Ik miste wat iedereen kon zien Altijd een gevecht voor mij om te veranderen In de man die jij wilt dat ik ben Een betere man die mijn naam deelt Kan ik in zijn ogen kijken En een reflectie van mij zien