Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gia Songtekst: only a girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gia - only a girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van only a girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals only a girl .

Origineel

Soft touch, warm skin Nothing like my ex-man Slowly falling, I don't want a next-man I've never felt this way before He never called me beautiful, Like you do, like you do Now I'm in uncharted water Territory getting hotter And I think I like it, I think I like it, 'cause Only a girl Knows how a girl feels Only a girl Can make me feel this way It's getting better, nothing like two girls sticking together Only a girl Can make me say make me say Oh ooh oh ooh ooh Only a girl Ooh ooh oh ooh oh Only a girl Dark eyes, pink lips Now my heart is racing Hot fingertips, don't know what I'm facing Everything is new to me, I like what you do to me Now it's you, only you Now I'm in uncharted water Territory getting hotter And I think I like it, I think I like it, 'cause Only a girl Knows how a girl feels Only a girl Can make me feel this way It's getting better, nothing like two girls sticking together Only a girl Can make me say make me say Oh ooh ooh oh ooh Only a girl Ooh ooh oh ooh oh Only a girl And now I'm open like I've never been I didn't know I need it I love the way she treat it Everything is happening Only only, only Only a girl Knows how a girl feels Only a girl Can make me feel this way It's getting better, nothing like two girls sticking together Only a girl Can make me say make me say Oh ooh ooh oh ooh Only a girl Ooh ooh oh ooh oh Only a girl

 

Vertaling

Zachte aanraking, warme huid Niets zoals mijn ex-man Langzaam vallend, wil ik geen volgende man Ik heb me nog nooit zo gevoeld Hij noemde me nooit mooi, Zoals jij doet, zoals jij doet Now I'm in uncharted water Territory getting hotter En ik denk dat ik het leuk vind, ik denk dat ik het leuk vind, want Alleen een meisje Weet hoe een meisje zich voelt Alleen een meisje Kan me zo laten voelen Het wordt beter, niets als twee meisjes die bij elkaar blijven Alleen een meisje Kan me laten zeggen, kan me laten zeggen Oh ooh oh ooh ooh Alleen een meisje Ooh ooh oh ooh oh Alleen een meisje Donkere ogen, roze lippen Now my heart is racing Hete vingertoppen, ik weet niet wat me te wachten staat Alles is nieuw voor me, Ik hou van wat je met me doet Nu ben jij het, alleen jij Now I'm in uncharted water Territory getting hotter And I think I like it, I think I like it, 'cause Alleen een meisje Weet hoe een meisje zich voelt Alleen een meisje Kan me zo laten voelen Het wordt beter, niets als twee meisjes die bij elkaar blijven Alleen een meisje Kan me laten zeggen, kan me laten zeggen Oh ooh ooh oh ooh Alleen een meisje Ooh ooh oh ooh oh Alleen een meisje And now I'm open like I've never been I didn't know I need it I love the way she treat it Everything is happening Alleen maar, alleen maar Alleen een meisje Weet hoe een meisje zich voelt Alleen een meisje Kan me zo laten voelen Het wordt beter, niets als twee meisjes die bij elkaar blijven Only a girl Kan me laten zeggen, kan me laten zeggen Oh ooh ooh oh ooh Only a girl Ooh ooh oh ooh oh Only a girl