Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gian e giovani Songtekst: anoiteceu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gian e giovani - anoiteceu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anoiteceu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gian e giovani! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gian e giovani en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anoiteceu .

Origineel

Anoiteceu, eu vou pra cama com a solidão. é só tristeza no meu coração, lágrimas. a solidão vem me abraçar. Anoiteceu, e eu aqui pensando em nós dois. é grande essa saudade, e eu morro de saudade. de fazer amor, não deu pra esquecer. REFRÃO (2x). Pra que que a gente foi brigar?. Pra que que a gente foi se separar?. Amor pelo que deu, deu solidão. Você deve estar em algum lugar. inventando alguém pra amar. Mas você não me esqueceu. amor, você deve estar perdida. nesse beco sem saída. me pedindo pra voltar

 

Vertaling

Het is donker, ik ga naar bed met eenzaamheid. het is alleen maar verdriet in mijn hart, tranen. eenzaamheid komt me omhelzen. Het is avond, en ik denk aan ons tweeën. Dit verlangen is groot, en ik sterf van verlangen. de liefde bedrijven, kan ik niet vergeten. REFRÃO (2x). Waarom moesten we vechten? Waarom zijn we uit elkaar gegaan? Liefde, voor wat het waard is, is eenzaamheid. Je moet ergens zijn, iemand verzinnen om van te houden. Maar je bent me niet vergeten. Liefde, je moet verdwaald zijn. In dit doodlopende straatje. Mij vragend om terug te komen