Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gian e giovani Songtekst: coice de vaca

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gian e giovani - coice de vaca ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van coice de vaca? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gian e giovani! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gian e giovani en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals coice de vaca .

Origineel

Morava na fazenda era só coice de vaca. Não pegava nem gripe eu vivia dando murro em ponta de faca. Morava na fazenda era só coice de vaca. Não pegava nem gripe eu vivia dando murro em ponta de faca. Mudei pra cidade cai na zoeira. É uma gata cada noite da semana inteira. No meu carrão tunado rola uma sonzeira. Insul-film atrás e na frente pra não dar bandeira. Minha caixa postal está sempre cheia. O celular não pára nunca de tocar. Se eu não ficar esperto pode até pintar. Mulher pedindo teste de DNA. BY DENTINHO 2008

 

Vertaling

Ik woonde op de boerderij, het was allemaal koe schoppen. Ik kreeg niet eens de griep, ik zat altijd op een mespunt. Ik woonde op de boerderij was alleen schoppen koe. Ik kreeg niet eens de griep die ik op een mespunt hield. Ik verhuisde naar de stad en viel voor de lol. Het is een meisje elke avond van de week. In mijn afgestelde auto, is het een hoop lawaai. Isolatiefolie achter en voor, zodat ik het niet door heb. Mijn mailbox is altijd vol. Mijn mobiele telefoon blijft maar overgaan. Als ik niet slim word, word ik misschien wel geverfd. Vrouw vraagt om DNA test. DOOR DENTINHO 2008