Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gian e giovani Songtekst: pedindo trégua

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gian e giovani - pedindo trégua ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pedindo trégua? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gian e giovani! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gian e giovani en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pedindo trégua .

Origineel

Durante a noite no leito. Eu penso num jeito de me distrair. Mas os teus olhos me caçam, seus braços me enlaçam. Me envolvem, me abraçam não deixam partir.. Acorrentado e surpreso eu fico indefeso. Sem ter como ir.. Então você me domina, sua voz determina. E até me ensina como te possuir.. Refrão. Meu coração está pedindo trégua. Quer ser feliz mas o meu corpo nega. Tem medo de te perder não conseguir. Te esquecer e sofrer.. Não seu se vou embora ou fico aqui. É tão difícil pra me decidir.. Estou num beco sem saída. Pra ser sincero a minha vida é você.

 

Vertaling

s Nachts in bed. Ik bedenk een manier om mezelf af te leiden. Maar je ogen jagen me op, je armen omsluiten me. Wikkel me in, hou me stevig vast, laat me niet los. Geketend en verrast ben ik hulpeloos Zonder te weten hoe je moet gaan... Dan domineer je mij, je stem bepaalt. En me zelfs leren hoe ik je kan bezitten... Refrein. Mijn hart vraagt om een wapenstilstand. Het wil gelukkig zijn maar mijn lichaam ontkent het. Het is bang om je te verliezen en niet in staat te zijn. Vergeet je en lijdt. Ik kan niet beslissen of ik hier wegga of blijf. Het is zo moeilijk voor mij om te beslissen... Ik zit op een dood spoor. Om eerlijk te zijn, mijn leven ben jij.