Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gian e giovani Songtekst: sempre te amei

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gian e giovani - sempre te amei ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sempre te amei? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gian e giovani! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gian e giovani en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sempre te amei .

Origineel

POR MUITO TEMPO. PROCUREI. PRA MINHA VIDA UMA. RAZÃO. ATÉ QUE UM DIA EU. ENCONTREI. A DONA DO MEU CORAÇÃO. UM ROSTO LINDO DE. MENINA,. COM TRAÇOS FORTES DE. MULHER. SEU JEITO MEIGO ME. FASCINA. SEM VOCÊ NÃO SEI MAIS. VIVER. . FOI NUMA NOITE DE VERAO. . QUANDO CRUZEI O SEU. OLHAR. VI EM SEUS LINDOS OLHOS. NEGROS. O BRILHO CLARO DO. LUAR. SENTI MEU CORPO. ESTREMECER. QUANDO OS SEUS LÁBIOS. EU TOQUEI. ENLOUQUECIDO DE PAIXÃO ESCURECEU. MINHA VISÃO. MEU CORAÇÃO LHE ENTREGUEI. . SERÁ PRA SEMPRE EM MINHA VIDA. TUDO AQUILO QUE SONHEI. VOCÊ É A DONA DOS MEUS DIAS. POR QUEM EU SEMPRE VIVEREI. SEM VOCÊ NÃO TEM MAIS SENTIDO. NÃO CONSIGO IMAGINAR. . VAI SER PRA SEMPRE EM MEU CAMINHO. A LUZ DO SOL O MEU DESTINO 2X. E PRA SEMPRE IREI TE AMAR

 

Vertaling

VOOR EEN LANGE TIJD. IK HEB GEZOCHT. VOOR MIJN LEVEN A. REDEN. TOTDAT IK OP EEN DAG. FIND. DE EIGENAAR VAN MIJN HART. EEN MOOI GEZICHT VAN. MEISJE... MET STERKE KENMERKEN VAN. WOMAN. HAAR LIEVE WEG MIJ. FASCINE. IK WEET NIET HOE HET MOET. LIVE. . . "HET WAS OP EEN ZOMERAVOND... TOEN IK JE KRUISTE. KIJK. ZAG IK IN JE MOOIE OGEN. ZWART. . DE HELDERE HELDERHEID VAN. LUAR. IK VOELDE MIJN LICHAAM. VOELDE IK... MIJN. LICHAAM... SIDDEREN WANNEER ZIJN LIPS. IK HEB AANGERAAKT. ...GEK VAN PASSIE... VERDUISTERD... MIJN VISIE. MIJN HART HEB IK JE GEGEVEN... ... ZAL VOOR ALTIJD IN MIJN LEVEN ZIJN. ALLES WAAR IK VAN DROOMDE. JIJ BENT DE EIGENAAR VAN MIJN DAGEN. VOOR WIE IK ALTIJD ZAL LEVEN. ZONDER JOU IS ER GEEN BETEKENIS MEER. IK KAN ME NIET VOORSTELLEN... ZAL JE VOOR ALTIJD OP MIJN PAD ZIJN. "ZONLICHT MIJN LOT 2X. EN VOOR ALTIJD ZAL IK VAN JE HOUDEN.