Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gian Marco Songtekst: Una Cancion De Amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gian Marco - Una Cancion De Amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Una Cancion De Amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gian Marco! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gian Marco en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Una Cancion De Amor .

Origineel

Hace mucho no sentia lo que siento en este dia no puedo explicarme nada. Solo tengo tu mirada aqui clavada entre mis ojos. solo tengo un raro antojo. De extrañarte cada dia, y ser parte de tus dias. Yo no puedo hablarte nada lo unico que hago es mirarte uno que otra carcajada no controlo mis palabras. Y cuando voy a buscarte. Mis latidos se aceleran amor con la luna llena solo quiero regalarte una cancion de amor de la penumbra siento que nace una luz siento tus manos y presiento que eres tu que estas muy cerca no puedo creer que tu amor abrio mi puerta solo quiero terminar esta corta melodia Explicandote en mis dias Mis deseos de quererte De poder volver a verte De engreirte tiernamente Cada minuto del dia Y cantarte eternamente

 

Vertaling

Lang geleden had niet het gevoel wat ik voel op deze dag kan niets verklaren. Ik heb net genageld uw blik hier in mijn ogen. Ik heb gewoon een rare verlangen. Het missen van u elke dag, en een deel van uw dagen. Ik kan niet om het even wat zeggen het enige wat ik doe is kijken elkaar lachen mijn woorden niet beheersen. En als ik ga op zoek naar jou. Mijn hartslag versnelt hou van de volle maan wil gewoon om u een liefdeslied Ik voel de duisternis komt een licht gevoel je handen te geven en ik voel dat het is u dat deze zeerdicht kan ik niet geloven dat je liefde opende mijn deur Ik wil gewoon tot het einde door te vertellen u deze korte melodie in mijn dagen Mijn liefdevolle wensen voor u weer te zien in het teder hooghartige omdat elke minuut van de dag en te zingen voor altijd