Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gianna Nannini Songtekst: Inno

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gianna Nannini - Inno ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Inno? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gianna Nannini! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gianna Nannini en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Inno .

Origineel

Mi ricordo di te ti raggiungo ad occhi chiusi mi ricordo di te per la strada mi incontrerai mi ricordo di te ogni estate sono qua mi ricordo di te tu sorridi e mi dici ciao che bello è vivere se vivere è con te ora soffia il vento e soffia via con te mi ricordo di te la tua voce la mia mi ricordo di te e non voglio mandarti via che bello è vivere se vivere è per te ora soffia il vento e soffia via con te mi ricordo di te sorso d’acqua tra le dita se ti stringo vai via pioggia o lacrima tornerai so che tornerai nel tempo che verrà nel buio che cadrà è vita sempre tornerà nei tempo che verrà nel freddo che sarà sei vita quasi libertà mi ricordo di te More lyrics: All about Gianna Nannini:

 

Vertaling

Ik herinner je dat ik inhalen met je ogen dicht Ik herinner me dat je op straat ontmoet ik Ik herinner me dat je elke zomer hier Ik herinner me dat vertel je me je glimlach en hallo hoe leuk het is om te leven als je met jezelf leven Nu de wind waait en waait weg met jou Ik herinner me dat u uw stem mijn Ik herinner me dat jij en ik zal je niet wegsturen hoe leuk het is om te leven als leven is voor u Nu de wind waait en waait weg met jou Ik herinner me dat u geniet van het water tussen de vingers als je af te schudden regen ofscheuren Ik weet dat je terugkomt terugkomen in de tijd die het zal zijn in de duisternis die zal vallen is het leven altijd terugkomen mogelijk om in de kou zijn leven vrijheid zal bijna Ik herinner u Meer lyrics: Alles over Gianna Nannini: