Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: giants of jazz Songtekst: lover man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: giants of jazz - lover man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lover man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van giants of jazz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van giants of jazz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lover man .

Origineel

I don't know why but I'm feeling so sad I long to try something I never had Never had no kissin' Oh, what I've been missin' Lover man, oh, where can you be? The night is cold and I'm so alone I'd give my soul just to call you my own Got a moon above me But no one to love me Lover man, oh, where can you be? I've heard it said That the thrill of romance Can be like a heavenly dream I go to bed with a prayer That you'll make love to me Strange as it seems Someday we'll meet And you'll dry all my tears Then whisper sweet Little things in my ear Hugging and a-kissing Oh, what I've been missing Lover man, oh, where can you be?

 

Vertaling

Ik weet niet waarom, maar ik voel me zo triest I long to try something I never had Never had no kissin' Oh, what I've been missin' Lover man, oh, waar kan je zijn? De nacht is koud en ik ben zo alleen I'd give my soul just to call you my own Got a moon above me But no one to love me Lover man, oh, waar kun je zijn? Ik heb horen zeggen Dat de sensatie van romantiek kan zijn als een hemelse droom Ik ga naar bed met een gebed dat je de liefde met me bedrijft Hoe vreemd het ook lijkt Op een dag zullen we elkaar ontmoeten En je droogt al mijn tranen Dan fluister je lieve kleine dingen in mijn oor Knuffelen en zoenen Oh, wat heb ik gemist Lover man, oh, waar kan je zijn?