Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gigi Songtekst: in this wide wide world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gigi - in this wide wide world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in this wide wide world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gigi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gigi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in this wide wide world .

Origineel

In your wide, wide eyes I can now see every answer I was longing for In your wise, wise words I hear someone who has been longing too Someone who's hoping for A tender hand, devoted and sincere To be friends for life, depend for life Honest and true Yes, I've found it with you my dear This is our own wide world Where we'll live and cannot soar too high We'll take wing on love and sing of love like birds forever fly And I'll love you 'til I die Spoken: I want to spend my life with you, Gigi All of it? All of it. Always. Will you marry me?

 

Vertaling

In je grote, brede ogen Ik kan nu elk antwoord zien waar ik naar verlangde In jouw wijze, wijze woorden Ik hoor iemand die ook verlangt Iemand die hoopt Een tedere hand, toegewijd en oprecht Om voor het leven vrienden te zijn, vertrouw voor het leven Eerlijk en waar Ja, ik heb het bij je gevonden mijn liefste Dit is onze eigen wijde wereld Waar we zullen wonen en niet te hoog kunnen stijgen We nemen de vleugels over liefde en zingen over liefde zoals vogels voor altijd vliegen En ik zal van je houden tot ik sterf Gesproken: Ik wil mijn leven met jou doorbrengen, Gigi Alles? Alles. Altijd. Wil je met me trouwen?