Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gigolo aunts Songtekst: cope

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gigolo aunts - cope ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cope? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gigolo aunts! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gigolo aunts en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cope .

Origineel

Bedside table spilled with this and that I tried to damn the memories but lipstick on the glass - lipstick on the glass She told me everything you do comes back around The answering machine rewinds a hollow sombre sound - hollow sombre sound Got a hole in my head Got a hole in my heart Got a hole where my soul's supposed to be Can't you see this is hard for me Something blue is spilling to the ground I tried to turn the faucet off I still need you around - still need you around Got a hole in my head Got a hole in my heart Got a hole where my soul's supposed to be Can't you see this is hard for me Got a hole in my head Got a hole in my heart Got a hole where my soul's supposed to be Can't you see this is hard Got a hole in my head Got a hole in my heart Got a hole where my soul's supposed to be Can't you see this is hard for me This is really hard for me This is really hard

 

Vertaling

Nachtkastje gevuld met dit en dat Ik probeerde de herinneringen te verdoemen maar lippenstift op het glas - lippenstift op het glas Ze vertelde me dat alles wat je doet terugkomt Het antwoordapparaat spoelt een hol somber geluid terug - hol somber geluid Ik heb een gat in mijn hoofd Ik heb een gat in mijn hart Got a hole where my soul's supposed to be Kan je niet zien dat dit moeilijk voor me is Something blue is spilling to the ground I tried to turn the faucet off I still need you around - still need you around Ik heb een gat in mijn hoofd Ik heb een gat in mijn hart Got a hole where my soul's supposed to be Kan je niet zien dat dit moeilijk voor me is Got a hole in my head Got a hole in my heart Got a hole where my soul's supposed to be Kan je niet zien dat dit moeilijk is Got a hole in my head Got a hole in my heart Got a hole where my soul's supposed to be Kan je niet zien dat dit moeilijk voor me is Dit is echt moeilijk voor me Dit is echt moeilijk