Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gil liima Songtekst: diamante bruto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gil liima - diamante bruto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van diamante bruto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gil liima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gil liima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals diamante bruto .

Origineel

Você brilha como um diamante bruto. Eu vou tentar não quebrar vou tentar ajudar. Eu sei você me julgou. Mas eu vou tentar não me quebrar - não me quebrar. Não sei você me machucou você me amarrou. Não sei você me machucou você me amarrou - amarrou. Você me contou que era a melhor mas se tornou a pior. Não sei - não sei como eu vou continuar. Você me quebrou e você me machucou. Não sei como - não sei como. Não sei você me machucou você me amarrou. Não sei você me machucou você me amarro u- amarrou. Você me quebrou e você me machucou. Não sei você me machucou você me amarrou. Você me quebrou e você me machucou. Não sei você me machucou você me amarrou

 

Vertaling

Je straalt als een ruwe diamant. Ik zal proberen het niet te breken, ik zal proberen te helpen. Ik weet dat je me veroordeelde Maar ik zal proberen niet te breken - niet te breken. Ik weet dat je me pijn deed - je bond me vast. Ik weet het niet je deed me pijn je bond me vast - bond me vast. Je vertelde me dat je de beste was, maar je werd de slechtste Ik weet niet - weet niet hoe ik verder moet. Je brak me en je deed me pijn Weet niet hoe - weet niet hoe Ik weet het niet - je deed me pijn - je bond me vast. Ik weet het niet, je deed me pijn, je bond me vast, bond me vast. Je hebt me gebroken en je hebt me pijn gedaan. Ik weet het niet. Je deed me pijn. Je bond me vast. Je brak me en je deed me pijn Ik weet het niet je brak me je brak me