Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gilbert osullivan Songtekst: not that it bothers me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gilbert osullivan - not that it bothers me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van not that it bothers me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gilbert osullivan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gilbert osullivan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals not that it bothers me .

Origineel

I know the difference in our ages Is quite considerable indeed You're almost twice as old as I am Not that it bothers me And I keep your picture in my wallet It's there so everyone can see And those that do think your my mother Not that it bothers me Love is the strangest thing It has the power to change us It takes a harmless sort And makes him highly dangerous People can be so cruel I cannot understand it Our case is odd it's true But that's not how we planned it I've great respect for both my parents Without them I would not be here They've now disowned me altogether Not that it bothers me

 

Vertaling

Ik weet dat het verschil in onze leeftijden inderdaad aanzienlijk is Je bent bijna twee keer zo oud als ik Niet dat het me stoort En ik bewaar je foto in mijn portemonnee Het is daar zodat iedereen het kan zien En degenen die dat doen denken dat je mijn moeder bent. Niet dat het me stoort Liefde is het vreemdste ding Het heeft de kracht om ons te veranderen Het neemt een onschuldig iemand en maakt hem uiterst gevaarlijk Mensen kunnen zo wreed zijn Ik kan het niet begrijpen Ons geval is vreemd, dat is waar. Maar dat is niet hoe we het gepland hadden. Ik heb veel respect voor mijn beide ouders. Zonder hen zou ik hier niet zijn. Ze hebben me nu helemaal verstoten. Niet dat het me stoort.