Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gilberto e gilmar Songtekst: amor com você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gilberto e gilmar - amor com você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor com você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gilberto e gilmar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gilberto e gilmar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor com você .

Origineel

Eu vou querer fazer amor com você. A luz do seu olhar me fez apaixonar. Eu sei que você vai vibrar de emoção. No embalo do amor num fogaréu de paixão. Eu quero você inteirinha pra mim. Vem matar meu desejo, vem diga que sim

 

Vertaling

Ik zal met je willen vrijen. Het licht in je ogen maakte me verliefd. Ik weet dat je zal vibreren van emotie. In de stilte van liefde in een vlaag van passie. Ik wil je helemaal voor mezelf. Kom mijn verlangen doden, kom ja zeggen