Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gilberto e gilmar Songtekst: ela é assim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gilberto e gilmar - ela é assim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ela é assim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gilberto e gilmar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gilberto e gilmar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ela é assim .

Origineel

Ela É Assim. Eu queria me expressar melhor. Mas não encontro palavras pra dizer. O quanto ela me faz feliz. Ela é assim, assim, assim. Uma jóia de diamante, uma flor. Uma obra prima de muito valor. Ela é a paz que está dentro de mim. Ela é assim, assim, assim. Ela é a essência desse amor que me domina. Me mostrou que a vida. É cheia de prazer. Ela é a essência da minha felicidade. Ela é a saudade. Que eu gosto de ter. Ela é assim, ela é assim. Feita de sonhos e também feita pra mim. Ela é assim, ela é assim. Feita de sonhos de amor pra mim

 

Vertaling

Zo is ze. Ik wilde mezelf beter uitdrukken. Maar ik kan de woorden niet vinden om het te zeggen. Hoe gelukkig ze me maakt. Ze is zoals dit, zoals dit, zoals dit. Een diamanten juweel, een bloem. Een meesterwerk van grote waarde. Zij is de vrede die in me zit. Ze is zoals dit, zoals dit, zoals dit. Zij is de essentie van deze liefde die mij beheerst. Ze liet me zien dat het leven Is vol van plezier. Zij is de essentie van mijn geluk. Zij is het verlangen. Dat wil ik graag hebben. Ze is zo, ze is zo. Gemaakt van dromen en ook gemaakt voor mij. Ze is zo, ze is zo. Gemaakt van dromen van liefde voor mij