Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gilberto gil Songtekst: maria me perdoe maria

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gilberto gil - maria me perdoe maria ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maria me perdoe maria? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gilberto gil! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gilberto gil en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maria me perdoe maria .

Origineel

Maria Me perdoe, Maria Por não ver em seu riso O sorriso das flores E um céu todo azul Maria Me perdoe, Maria Por só ver em seus olhos A tristeza cinzenta Das tardes sem sol Maria Não se zangue, Maria E aprenda uma coisa Uma coisa tão simples Que vou lhe dizer Nem todas as flores são flores Nem toda beleza são cores Você não sorri como a flor Mas nem sei se na flor Há o amor Que existe em você

 

Vertaling

Maria Vergeef me, Maria Voor het niet zien in je gelach De glimlach van bloemen En een strakblauwe lucht Maria Vergeef me, Maria Want alleen het zien in jouw ogen De grijze droefheid Van zonloze middagen Maria Wees niet boos, Maria En leer één ding Een ding zo eenvoudig Dat zal ik je vertellen Niet alle bloemen zijn bloemen Niet alle schoonheid is kleur Je lacht niet als de bloem Maar ik weet niet eens of in de bloem Daar is de liefde Dat zit in je