Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gilberto santa rosa Songtekst: cu00f3mo he podido estar sin ti

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gilberto santa rosa - cu00f3mo he podido estar sin ti ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cu00f3mo he podido estar sin ti? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gilberto santa rosa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gilberto santa rosa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cu00f3mo he podido estar sin ti .

Origineel

Escurre el velo del silencio En una silaba te llevas mis angustias Suave caricia que me eleva que me gusta No te conozco y ya de amor me estoy muriendo Escurre el fuego de tu arrojo y me pregunto Porque no te tuve siempre si es en tus ojos Donde llego nuevamente a comprender que Puedo amar eternamente Como he podido estar sin ti Como se puede respirar en el vacío como se Vive con el alma en el abismo sin el calor Inagotable de tu abrigo Como he podido estar sin ti Como se puede navegar sin tu cariño si no habrá Nada mas allá de estar contigo Preferiría naufragar en el olvido Me robo un beso de tu boca y me perfuma El dulce olor de tu inocencia me has Convertido en la razón de mi existencia Nunca sabre como vivir sin tu presencia Como he podido estar sin ti Como se puede respirar en el vacío como se Vive con el alma en el abismo sin el calor Inagotable de tu abrigo Como he podido estar sin ti Como se puede navegar sin tu cariño si no habrá Nada mas allá de estar contigo Preferiría naufragar en el olvido Como he podido estar sin ti Como se puede respirar en el vacío como se Vive con el alma en el abismo sin el calor Inagotable de tu abrigo Como he podido estar sin ti Como se puede navegar sin tu cariño si no habrá Nada mas allá de estar contigo Preferiría naufragar en el olvido

 

Vertaling

Je glijdt door de sluier van stilte In een lettergreep neem je mijn angst weg Zachte streling die me optilt waar ik van hou Ik ken je niet en ik sterf nu al van liefde Ik ben geen man van mijn leven, ik ben een man van mijn leven Waarom heb ik je niet altijd gehad als het in je ogen zit Ik ben in je ogen geweest waar ik weer tot het inzicht ben gekomen dat Ik kan voor altijd liefhebben Hoe had ik zonder jou kunnen zijn Hoe kun je de leegte inademen zoals men Ik kan met mijn ziel in de afgrond leven zonder de warmte Ik ben in staat geweest om zonder jou te zijn Hoe zou ik zonder jou kunnen zijn Hoe kun je varen zonder je liefde als er Niets buiten bij jou zijn Ik zou liever schipbreuk lijden in de vergetelheid Ik steel een kus van je mond en het parfumeert me De zoete geur van je onschuld heeft me Je hebt mij de reden van mijn bestaan gemaakt Ik zal nooit weten hoe te leven zonder jouw aanwezigheid Hoe zou ik zonder jou kunnen zijn Hoe kun je de leegte inademen zoals je doet Leef met je ziel in de afgrond zonder de warmte Ik zal nooit weten hoe te leven zonder jouw aanwezigheid Hoe zou ik zonder jou kunnen zijn Hoe kun je varen zonder je liefde als er Niets buiten bij jou zijn Ik zou liever schipbreuk lijden in de vergetelheid Hoe zou ik zonder jou kunnen zijn Hoe kun je de leegte inademen zoals je doet Ik zou liever schipbreuk lijden in de vergetelheid Ik zou liever schipbreuk lijden in de vergetelheid Hoe zou ik zonder jou kunnen zijn Hoe kun je varen zonder je liefde als er Niets buiten bij jou zijn Ik zou liever schipbreuk lijden in de vergetelheid