Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gillan iommi Songtekst: let it down easy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gillan iommi - let it down easy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let it down easy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gillan iommi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gillan iommi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let it down easy .

Origineel

I see you gotta gold medal You got your money in the bank I see you gunnin' on the pedal You wanna hit me like a tank You like to play your music louder Until the blood is on the track You know you never have been prouder You're gonna get a heart attack It's everything that you want It's everything that you need You gotta move a little faster Now won't you take me for a ride Until the sunes up at the break of day You know it's everything that I need Why don't you let it down easy And show me what you got Why don't you let it down easy Cos the joint is getting hot You know you got me liberated And I don't need to take a pill I never wanna be frustrated I never saw it on the bill It's everything that you want It's everything that you need You know you really wanna taste it You know you wanna get inside Until the sunes up at the break of day You know it's everything that I need Why don't you let it down easy And show me what you got Why don't you let it down easy Cos the joint is getting' hot I said yeah yeah Yeah yeah Why don't you let it down easy And show me what you got Why don't you let it down easy Yeah yeah yeah Why don't you let it down easy And show me what you got Why don't you let it down easy The joint is getting' hot Why don't you let it down easy And show me what you got Why don't you let it down easy Cos the joint is getting' hot I said yeah yeah Yeah yeah Just gonna play, yeah yeah Yeah Let it down Come on, let it down Oh yeah yeah yeah yeah

 

Vertaling

Ik zie dat je een gouden medaille moet hebben Je hebt je geld op de bank Ik zie je op het pedaal trappen Je wilt me ??slaan als een tank Je speelt je muziek graag luider Tot het bloed op het spoor is Je weet dat je nog nooit zo trots bent geweest Je krijgt een hartaanval Het is alles wat je wilt Het is alles wat je nodig hebt Je moet iets sneller gaan Neem me nu niet mee voor een ritje Tot de zon opkomt bij het aanbreken van de dag Je weet dat het alles is wat ik nodig heb Waarom laat je het niet gemakkelijk vallen En laat me zien wat je hebt Waarom laat je het niet gemakkelijk vallen Omdat het gewricht heet wordt Je weet dat je me hebt bevrijd En ik hoef geen pil te nemen Ik wil nooit gefrustreerd zijn Ik heb het nooit op de rekening gezien Het is alles wat je wilt Het is alles wat je nodig hebt Je weet dat je het echt wilt proeven Je weet dat je naar binnen wilt Tot de zon opkomt bij het aanbreken van de dag Je weet dat het alles is wat ik nodig heb Waarom laat je het niet gemakkelijk vallen En laat me zien wat je hebt Waarom laat je het niet gemakkelijk vallen Omdat het gewricht heet wordt Ik zei ja ja Jaaa Jaaa Waarom laat je het niet gemakkelijk vallen En laat me zien wat je hebt Waarom laat je het niet gemakkelijk vallen Ja ja ja Waarom laat je het niet gemakkelijk vallen En laat me zien wat je hebt Waarom laat je het niet gemakkelijk vallen Het gewricht wordt 'heet' Waarom laat je het niet gemakkelijk vallen En laat me zien wat je hebt Waarom laat je het niet gemakkelijk vallen Omdat het gewricht heet wordt Ik zei ja ja Jaaa Jaaa Ga gewoon spelen, ja ja Ja Laat het gaan Kom op, laat het zakken Oh ja ja ja ja