Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gillian welch Songtekst: make me a pallet on your floor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gillian welch - make me a pallet on your floor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make me a pallet on your floor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gillian welch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gillian welch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make me a pallet on your floor .

Origineel

Make me down a pallet on your floor Make me down a pallet on your floor Make me down a pallet soft and low When I'm broke an' I got no where to go Been hangin' around with a good time friends of mine Hangin' around with a good time friends of mine Oh, they treat me very nice and kind When I've got a dollar and a dime Weary blues everywhere I see Weary in blues everywhere I see Weary blues, honey, everywhere I see No one ever had the blues like me Way I'm sleepin', my back and shoulders tired Way I'm sleepin', my back and shoulders tired Come tomorrow, I'll be satisfied If I can catch that fast train and ride

 

Vertaling

Zet me op een pallet op je vloer Zet me neer op een pallet op je vloer Zet me op een pallet zacht en laag When I'm broke and' I got no where to go Ik heb rondgehangen met goede vrienden van mij Rondgehangen met goede vrienden van mij Oh, ze behandelen me heel aardig en aardig When I've got a dollar and a dime Weary blues everywhere I see Weary in blues everywhere I see Weary blues, honey, everywhere I see No one ever had the blues like me Way I'm sleepin', my back and shoulders tired Way I'm sleepin', my back and shoulders tired Kom morgen, dan zal ik tevreden zijn If I can catch that fast train and ride