Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gillie da kid Songtekst: tryna get me one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gillie da kid - tryna get me one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tryna get me one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gillie da kid! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gillie da kid en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tryna get me one .

Origineel

[Intro: Gillie Da Kid] Yeah You don't know how I was raised nigga You wouldn't understand Not at all (North Philly) Six of us in a two-bedroom apartment Figure it out [Verse 1: Gillie Da Kid] I'm just a nigga on a mission Started out a kid lotta ambition On my birthday never got what I wishing for Daddy wasn't there, shit I didn't miss him though Didn't blame either it was the norm to us I mean None of us my friends had daddys either I was raised by Erie Avenue We young niggas carry burners they'll bury you So at a young age I learned to fight for mines Cause, I wasn't gon be that scary dude Getting picked on Getting fucked with It happened one time I was like fuck this I went to zeddys house got his brother 38 Ran back around the corner set them niggas straight I tell ya from that day on I'm on here sitting sayin he ain't the nigga to be prayed on Turned 18 shit I would walk up on the corner and none of them niggas stay long Night lion kid I had that iron cig And my heart fuckin bigger than a lions is From a city where they kill you, you don't mind your biz Never trust a nigga who asking you what time it is Understand the rules, that's a jammy move Act a fool I got this tool that I plan to use [Hook] They don't know what I be They don't know what I've done, done Running through the city on a mission tryna get me one They don't know what I've seen They don't know where I come from, from Running through the city on a mission tryna get me one [Verse 2: Gillie Da Kid] I played the hand I was given I'm a Muslim I give turkeys out on thanksgiving Wasn't to celebrate the holidays Just didn't want to see bunch families starve that day (Nah) Doing what my heart told me I ain't really know my art that's when God chose me To do this biz Be the hood voice Spokesperson for this ghetto shit I be doing what I'm doing man I gotta live I be doing what I'm doing just to feed my kids I would never of thought this rap in this movie biz - Huh? Whatever accept this Gillie Kid Come from nothing to somethin Man it took limits Your only get out of it what you put in it Hustle hard, twenty-four seven 365 boy man I'm always on my job [Hook] [Verse 3: Pusha T] Yeah, I ain't got your average rapper story Came up with both parents they was clappin for me High school graduate college course dabbled with Still not a enough to save a nigga from the savages Yeah, you could blame it on my blood line How my uncle sold cold crack and heroin Yeah, my eldest brother still a user Mama still cry but keep faith in that loser God, the truth hurts but it's my saving grace Niggas cut they nose off just to spite their face Niggas get they bros up just to dodge a case I was knockin O's off through my Jordan phase High school with a pistol like it's high noon Ransackin stash spots like a typhoon They flood niggas with they work like a Monsoon I weigh coke on that scale in my moms room Push! [Hook]

 

Vertaling

[Intro: Gillie Da Kid] Yeah You don't know how I was raised nigga Je zou het niet begrijpen Helemaal niet (North Philly) Six of us in a two-bedroom apartment Zoek het maar uit. [Verse 1: Gillie Da Kid] I'm just a nigga on a mission Begon als kind met veel ambitie Op mijn verjaardag kreeg ik nooit wat ik wenste Papa was er niet, shit ik heb hem niet gemist Ik nam het hem ook niet kwalijk, het was de norm voor ons, bedoel ik. Niemand van mijn vrienden had ook een vader. Ik ben opgevoed door Erie Avenue. Wij jonge negers dragen branders, ze begraven je. Dus op een jonge leeftijd leerde ik om voor mijnen te vechten Want ik wilde niet zo'n enge gast zijn. die gepest werd Genaaid worden Het gebeurde een keer Ik had zoiets van fuck dit. Ik ging naar Zeddys huis en kreeg zijn broer 38. Rende terug om de hoek en zette die negers recht. I tell ya from that day on Ik zit hier te zeggen dat hij niet de nigga is om voor te bidden. Turned 18 shit Ik liep op de hoek en geen van die negers bleef lang. Night lion kid. I had that iron cig En mijn hart was groter dan dat van een leeuw. Uit een stad waar ze je vermoorden, moet je niet op je zaken letten. Vertrouw nooit een neger die je vraagt hoe laat het is. Begrijp de regels, dat is een domme zet. Gedraag je als een dwaas, ik heb dit gereedschap dat ik wil gebruiken. [Hook] They don't know what I be Ze weten niet wat ik heb gedaan, gedaan Running through the city on a mission tryna get me one Ze weten niet wat ik heb gezien Ze weten niet waar ik vandaan kom, vandaan Running through the city on a mission tryna get me one [Verse 2: Gillie Da Kid] I played the hand I was given Ik ben een moslim, ik deel kalkoenen uit met Thanksgiving. Was niet om de feestdagen te vieren Ik wilde gewoon niet dat families die dag verhongerden. Ik deed wat mijn hart me vertelde. Ik kende mijn kunst niet echt, dat is wanneer God mij koos To do this biz Om de stem van de buurt te zijn. Woordvoerder voor deze ghetto shit Ik doe wat ik doe man, ik moet leven Ik doe wat ik doe, alleen om mijn kinderen eten te geven. Ik zou nooit gedacht hebben dat deze rap in deze film biz - Huh? Wat dan ook, accepteer deze Gillie Kid Come from nothing to somethin Man het kostte grenzen Je haalt er alleen uit wat je erin stopt. Hustle hard, twenty-four seven 365 boy man I'm always on my job [Hook] [Verse 3: Pusha T] Yeah, I ain't got your average rapper story Came up with both parents they were clappin for me High school graduate college course dabbled with Nog steeds niet genoeg om een nigga te redden van de wilden. Ja, je zou het kunnen wijten aan mijn bloedlijn Hoe mijn oom koude crack en heroïne verkocht Ja, mijn oudste broer is nog steeds een gebruiker. Mama huilt nog steeds, maar blijf geloven in die loser. God, de waarheid doet pijn maar het is mijn reddende genade Negers snijden hun neus af om hun gezicht te spijten Negers halen hun broers op alleen om een zaak te ontwijken Ik sloeg O's af door mijn Jordan fase High school with a pistol like it's high noon Ransackin stash spots like a typhoon Ze overspoelen niggas met hun werk als een moesson Ik weeg coke op die weegschaal in mijn moeders kamer Duwen. [Hook]