Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gin blossoms Songtekst: something wrong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gin blossoms - something wrong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something wrong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gin blossoms! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gin blossoms en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something wrong .

Origineel

She could be anywhere at all I know I'm heading for a fall Well I want to see her every night I make a wish and hold her tight I want to wake up next to her But I know there's something wrong We used to have all kinds of things Now I know the pain heartache can bring Well I want to see her every night I make a wish and hold her tight I want to wake up next to her But I know there's something wrong 'Cause I can be waiting around all the time I'll wait for that girl She could be anywhere at all I know I'm heading for a fall Well I want to see her every night I make a wish and hold her tight I want to wake up next to her But I know there's something wrong...

 

Vertaling

Ze kan overal zijn Ik weet dat ik op weg ben naar een val Wel, ik wil haar elke nacht zien Ik doe een wens en hou haar stevig vast Ik wil naast haar wakker worden Maar ik weet dat er iets mis is vroeger hadden we van alles Nu ken ik de pijn die hartzeer kan brengen Nou wil ik haar elke nacht zien Ik doe een wens en hou haar stevig vast Ik wil naast haar wakker worden Maar ik weet dat er iets mis is 'Cause I can be waiting around all the time Ik zal op dat meisje wachten Ze kan overal zijn Ik weet dat ik op weg ben naar een val Nou wil ik haar elke nacht zien Ik doe een wens en hou haar stevig vast Ik wil naast haar wakker worden Maar ik weet dat er iets mis is...