Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ginny owens Songtekst: be thou my vision

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ginny owens - be thou my vision ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van be thou my vision? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ginny owens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van ginny owens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals be thou my vision .

Origineel

Be thou my vision, O lord of my heart; Nought be all else to me Save that thou art Thou my best thought By day or by night, Waking or sleeping Thy presence my light Riches I heed not Nor man's empty praise Thou mine inheritance Now and always Thou and thou Only first in my heart High king of heaven, My treasure thou art

 

Vertaling

Wees mijn visie, O heer van mijn hart; Niets anders voor mij Bewaar dat je bent Jij mijn beste gedachte Overdag of 's nachts, Wakker worden of slapen Uw aanwezigheid mijn licht Rijkdom waar ik geen acht op slaat Noch de loze lof van de mens Gij mijn erfenis Nu en altijd Jij en jij Alleen eerst in mijn hart Hoge koning van de hemel, Mijn schat, jij bent