Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ginny owens Songtekst: fellow traveler

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ginny owens - fellow traveler ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fellow traveler? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ginny owens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van ginny owens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fellow traveler .

Origineel

You can't change who I am Or the way that i think I won't change how you live Or the words that you speak But neither of us is a stranger to joy or pain No matter how we're different We're very much the same Chorus: Fellow traveler let me take you to a place where Ive found rest Fellow seeker let me show you where I've found true happiness Fellow beggar I have good news, I know where there is bread (I'll show you where there's bread) I don't know where you'vee from Or where you've been along your way But I can tell you what I've lived through And how I made it here today Let me share with you the story of hope I'vee to know A love that's always for me And a peace that frees my soul Chorus:

 

Vertaling

Je kunt niet veranderen wie ik ben Of de manier waarop ik denk Ik zal je manier van leven niet veranderen Of de woorden die je spreekt Maar we zijn allebei niet vreemd aan vreugde of pijn Het maakt niet uit hoe we anders zijn We zijn vrijwel hetzelfde Refrein: Medereiziger, laat me je meenemen naar een plek waar ik rust heb gevonden Medezoeker laat me je laten zien waar ik echt geluk heb gevonden Collega-bedelaar Ik heb goed nieuws, ik weet waar er brood is (Ik zal je laten zien waar brood is) Ik weet niet waar je vandaan komt Of waar je onderweg bent geweest Maar ik kan je vertellen wat ik heb meegemaakt En hoe ik het hier vandaag heb gemaakt Laat me je het verhaal vertellen van de hoop die ik wil weten Een liefde die altijd voor mij is En een vrede die mijn ziel bevrijdt Refrein: