Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gino e geno Songtekst: alô, meu goiás

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gino e geno - alô, meu goiás ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alô, meu goiás? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gino e geno! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gino e geno en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alô, meu goiás .

Origineel

Alô, meu Goiás. Alô, chão goiano. Demorei demais. Hoje estou voltando. Goiânia querida quero abraçar. Deus me deu a vida para te amar. Meu Goiás querido. Terra de progresso. E em seu sucesso o Brasil acredita. Eu amo demais esse belo estado. O meu chão sagrado de mulher bonita. Alô, meu Goiás. Alô, chão goiano. Te amo demais. Morrerei te amando. Morar em Goiás é o que está me faltando. Mas meu coração em Goiás tá morando. Meu Goiás querido. Terra de progresso. E em seu sucesso o Brasil acredita. Eu amo demais esse belo estado. O meu chão sagrado de mulher bonita

 

Vertaling

Hallo, mijn Goiás. Hallo, Goian bodem. Ik heb er te lang over gedaan. Vandaag kom ik terug. Goiânia lieveling wil ik omhelzen. God gaf me leven om van je te houden. Mijn lieve Goiás. Land van vooruitgang. En in uw succes gelooft Brazilië. Ik hou te veel van deze mooie staat. Mijn heilige grond van mooie vrouwen. Hallo, mijn Goiás. Hallo, Goiás bodem. Ik hou te veel van je. Ik zal sterven terwijl ik van je hou. Leven in Goiás is wat ik mis. Maar mijn hart woont in Goiás. Mijn lieve Goiás. Land van vooruitgang. En in zijn succes gelooft Brazilië. Ik hou te veel van deze mooie staat. Mijn heilige grond van mooie vrouwen