Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gino e geno Songtekst: xonado sem quantia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gino e geno - xonado sem quantia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van xonado sem quantia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gino e geno! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gino e geno en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals xonado sem quantia .

Origineel

Se a gente comprasse amor eu juro que compraria. Um amor de uma pessoa por quem choro noite e dia. mas dinheiro não resolve a minha grande agonia. Quem eu quero ao meo lado é meu caso compliacdo. Tô xonado sem quantia. A sorte brinca comigo veja só que irônia. Se eu falar em dinheiro vou me lascar numa fria. Seu lugar de fazenda lhe garantia a mordomia. Ela é de família Nobre não depende do meu cobre. Tô xonado sem quantia. Ter o seu corpo em meus braços era tudo que eu queria. Para guiar os teus passos e ter sua companhia. Mas vejo que não base tudo que eu eu pretendia. Eu a amo qualquer tanto não lhe esqueço eu garanto. Tô xonado sem quantia.

 

Vertaling

Als we liefde konden kopen, dan zweer ik dat ik het zou doen. Een liefde van een persoon om wie ik dag en nacht huil. maar geld lost mijn grote lijdensweg niet op. Wie ik aan mijn zijde wil is mijn ingewikkelde zaak. Ik ben verliefd zonder geld. Geluk speelt met mij, zie hoe ironisch. Als ik over geld praat kom ik in de problemen. Haar plaats op de boerderij garandeert haar het rentmeesterschap. Ze komt uit een adellijke familie, ze is niet afhankelijk van mijn koper. Ik ben verliefd zonder geld. Jouw lichaam in mijn armen was alles wat ik wilde. Om uw stappen te begeleiden en uw bedrijf te hebben. Maar ik zie dat het niet alles is wat ik wilde. Ik hou zoveel van je dat ik je niet zal vergeten, dat garandeer ik je. Tô xonado zonder bedrag.