Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ginuwine Songtekst: keep it real

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ginuwine - keep it real ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van keep it real? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ginuwine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van ginuwine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals keep it real .

Origineel

Uh huh, uh huh Uh, uh, uh uh Ginuwine You can't fool me girl I know you well What's on your mind It ain't hard to tell Don't leave me now Don't play wit' me You think I'm blind But baby I can see I saw your eyes from across the room You was checkin' me out and I was scopin' you too Don't say I'm wrong (what) Don't mind those eyes I'ma call your bluff So baby tell me why [Chorus: x2] Tell me standing here (tell me baby am I gettin' on your nerves) Baby keep it real (why don't you tell me how you feel) Tell me what's on your mind (tell me am I wasting my time) I gotta know, baby let me know Could you have told me girl Is what I said You can tell the truth I'm all in your hand And what's wrong wit' that Are you ashamed of me? You can fool your girls But you can't fool G I saw your eyes, from across the room You was checkin' me out, I was scopin' you too Oh I'll turn and walk away If you deny (I) But before I go Could you tell me why [Chorus: x2] Baby baby Baby baby What's yo name What's yo name How bout you How bout you Come play our game Come play our game It's me and Ginuwine It's me and Ginuwine A new day and time A new day and time C'mon baby C'mon baby Wha wah wha Wha wah wha [Chorus: x3]

 

Vertaling

Uh huh, uh huh Uh, uh, uh uh Ginuwine You can't fool me girl Ik ken je goed What's on your mind It ain't hard to tell Verlaat me nu niet Speel niet met me Je denkt dat ik blind ben Maar schat ik kan zien Ik zag je ogen aan de andere kant van de kamer Je was me aan het bekijken en ik was jou ook aan het bekijken Zeg niet dat ik het mis heb (wat) Let niet op die ogen I'ma call your bluff So baby tell me why [Refrein: x2] Tell me standing here (tell me baby am I gettin' on your nerves) Baby keep it real (waarom vertel je me niet hoe je je voelt) Tell me what's on your mind (tell me am I wasting my time) Ik moet het weten, baby let me know Could you have told me girl Is wat ik zei You can tell the truth I'm all in your hand And what's wrong with' that Schaam je je voor mij? Je kunt je meisjes voor de gek houden Maar je kunt G niet voor de gek houden Ik zag je ogen, van de andere kant van de kamer Je was me aan het bekijken, ik was jou ook aan het bekijken Oh ik draai me om en loop weg If you deny (I) Maar voor ik ga Kun je me vertellen waarom [Refrein: x2] Baby baby Baby baby What's yo name What's yo name Hoe is het met jou How bout you Kom ons spel spelen Kom ons spel spelen It's me and Ginuwine It's me and Ginuwine Een nieuwe dag en tijd A new day and time Kom op schatje Kom op schatje Wha wah wha Wha wah wha [Refrein: x3]