Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: giovanni mazzarino Songtekst: spring is here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: giovanni mazzarino - spring is here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spring is here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van giovanni mazzarino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van giovanni mazzarino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spring is here .

Origineel

Spring is here! Why doesn't my heart go dancing? Spring is here! Why isn't the waltz entrancing? No desire, no ambition leads me Maybe it's because nobody needs me Spring is here! Why doesn't the breeze delight me? Stars appear, why doesn't the night invite me? Maybe it's because nobody loves me Spring is here I hear Spring is here! Why doesn't my heart go dancing? Spring is here! Why isn't the waltz entrancing? No desire, no ambition leads me Maybe it's because nobody needs me Spring is here! Why doesn't the breeze delight me? Stars appear, why doesn't the night invite me? Maybe it's because nobody loves me Spring is here I hear

 

Vertaling

Het is lente. Waarom gaat mijn hart niet dansen? De lente is hier! Waarom is de wals niet betoverend? Geen verlangen, geen ambitie leidt mij Misschien is het omdat niemand me nodig heeft De lente is hier! Waarom brengt de bries mij niet in verrukking? Sterren verschijnen, waarom nodigt de nacht mij niet uit? Misschien is het omdat niemand van me houdt De lente is hier hoor ik De lente is hier! Waarom gaat mijn hart niet dansen? De lente is hier! Waarom is de wals niet betoverend? Geen verlangen, geen ambitie leidt mij Misschien is het omdat niemand me nodig heeft De lente is hier! Waarom brengt de bries mij niet in verrukking? Sterren verschijnen, waarom nodigt de nacht mij niet uit? Misschien is het omdat niemand van me houdt De lente is hier hoor ik