Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gipsy kings Songtekst: campesino

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gipsy kings - campesino ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van campesino? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gipsy kings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gipsy kings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals campesino .

Origineel

No te vayas tu de mi No te vayas por favor No te vayas tu de mi El mundo seria en flor Un mundo mejor Campesino Campesino Campesino sono yo Campesino Campesino Campesino sono yo Que campesino que campesino Que campesino que sono yo Que campesino que campesino Que campesino que sono yo No te vayas por favor No te vayas tu de mi No te vayas por favor Un mundo sera mejor Un mundo en flor

 

Vertaling

Ga niet bij me weg. Ga alsjeblieft niet weg. Ga niet bij me weg. De wereld zou in bloei staan Een betere wereld Boer Boer Ik klink als een boer. Boer Boer Boer ben ik Wat een boer, wat een boer Wat klink ik als een boer Wat een boer wat een boer wat een boer Wat klink ik als een boer Ga alsjeblieft niet weg. Ga niet bij me weg. Ga alsjeblieft niet weg. Een wereld zal beter zijn Een wereld in bloei