Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: girlicious Songtekst: liar liar remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: girlicious - liar liar remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van liar liar remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van girlicious! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van girlicious en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals liar liar remix .

Origineel

Cause I gotta player my hands I got a real jabber on my hands I got a faker on my hands Got a good liar on my hands [Flo Rida] Since I clean you up baby we poppin' rubber bands Lil' mama, I'm the man Tell me what you're sayin' Everybody gets, Gets a fair try, You alright with me, 'Til you tell a lie, From the time you seem Like a different type of guy Did your own thing I gave it a try then you Told me you were catchin' feelings Kind of unusual Normally you won't let no woman Ever see this side of you I'll admit you had me goin' Thinkin' that this was the move Until I seen a girl all on you Kissin' you Now your bridge is burned [Chorus] I guess I was wrong about him Looks like now I got a problem Cause I got a Player on my hands Uh-huh I got a real jabber on my hands I got a faker on my hands Uh-huh Got a real liar on my hands I told my girls I wouldn't trip I'm gon' stay calm I'll just wait to later Then give him a call Now he's trying to convince me That I didn't see what I saw You're on defense Cause you know you just broke the law Now you're Tellin' me you're all about me No other girl will do But boy one thing about me is I ain't a fool I'll admit you had me goin' Thinkin' that this was the move Until I seen a girl all on you Kissin' you Now your bridge is burned [Chorus] Player on my hands I got a real jabber on my hands I got a faker on my hands Got a real liar on my hands [Flo Rida] Tell it to the judge Ah, Oh yea you got it rite this time baby You got a player on your hands But if its too hot for you Tell it to the show What you know about Bein' up in the club With another girl You'll get caught Now you gon' pay Gotta plead your case I'm comin' your way What you gon' say [Chorus] Player on my hands I got a real jabberon my hands I got a faker on my hands Got a real liar on my hands My Hands My Hands What you know about Bein' up in the club With another girl You'll get caught Now you gon' pay Gotta plead your case I'm comin' your way What you gon' say

 

Vertaling

Cause I gotta player my hands I got a real jabber on my hands I got a faker on my hands Got a good liar on my hands [Flo Rida] Since I clean up you baby we poppin' rubber bands Lil' mama, ik ben de man Tell me what you're sayin' Everybody gets, Gets a fair try, Je hebt het goed met mij, Tot je een leugen vertelt, From the time you seem Als een ander type man Je deed je eigen ding I gave it a try then you Told me you were catchin' feelings Soort van ongewoon Normaal laat je geen vrouw ooit deze kant van je zien Ik geef toe dat je me liet gaan Thinkin 'dat dit was de verhuizing Tot ik een meisje helemaal op jou zag Je kussen Now your bridge is burned [Chorus] I guess I was wrong about him Het lijkt erop dat ik nu een probleem heb Cause I got a Player on my hands Uh-huh I got a real jabber on my hands I got a faker on my hands Uh-huh Got a real liar on my hands I told my girls I wouldn't trip I'm gonna stay calm Ik wacht wel tot later Dan bel ik hem. Nu probeert hij me te overtuigen Dat ik niet zag wat ik zag Je bent in de verdediging Want je weet dat je net de wet overtrad. Now you're Vertel je me dat je alleen voor mij bent Geen ander meisje zal het doen But boy one thing about me is Ik ben niet gek Ik geef toe dat je me liet gaan Thinkin' that this was the move Until I saw a girl all on you je aan het kussen was Now your bridge is burned [Chorus] Player on my hands I got a real jabber on my hands I got a faker on my hands Got a real liar on my hands [Flo Rida] Tell it to the judge Ah, Oh ja, je hebt het goed deze keer baby You got a player on your hands But if its too hot for you Zeg het dan tegen de show What you know about Bein' up in the club Met een ander meisje Je zult gepakt worden Nu ga je betalen Je moet je zaak bepleiten Ik kom jouw kant op Wat ga je zeggen [Chorus] Player on my hands I got a real jabberon my hands I got a faker on my hands Got a real liar on my hands Mijn handen My Hands What you know about Bein' up in the club Met een ander meisje Je zult gepakt worden Nu ga je betalen Je moet je zaak bepleiten Ik kom jouw kant op Wat ga je zeggen?