Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: girls aloud Songtekst: all i need (all i don't)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: girls aloud - all i need (all i don't) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all i need (all i don't)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van girls aloud! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van girls aloud en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all i need (all i don't) .

Origineel

You're all I need, all I don't Talk smooth and play rough You're callin' my bluff I've seen you too much But not quite enough And you want me And you're getting me And you want me And you're getting me (Ah) You're all I need, all I don't (Ah) All I need, all I don't All night well I knew Just what you're up to Too fall but not true I'd hate to love you And you want me And you're getting me And you want me And you're getting me (Ah) You're all I need, all I don't (Ah) All I need, all I (Ah) You're all I need, all I don't (Ah) All I need, all I don't Oh, uh, huh, All I don't And you want me And you're getting me And you want me (Ah) You're all I need, all I don't (Ah) All I need, all I (Ah) You're all I need, all I don't (Ah) All I need, all I don't All I need, all I don't (All I don't, you're all I don't) All I need, all I don't (All I don't, you're all I don't) All I need, all I don't

 

Vertaling

Je bent alles wat ik nodig heb, alles wat ik niet heb Praat gladjes en speel ruw Je roept mijn bluf Ik heb je te veel gezien Maar niet genoeg En je wilt me En je krijgt me En jij wilt mij And you're getting me (Ah) Je bent alles wat ik nodig heb, alles wat ik niet heb (Ah) Alles wat ik nodig heb, alles wat ik don't All night well I knew Just what you're up to Te val maar niet waar I'd hate to love you En jij wilt mij And you're getting me And you want me And you're getting me (Ah) Je bent alles wat ik nodig heb, alles wat ik niet heb (Ah) Alles wat ik nodig heb, alles wat ik (Ah) You're all I need, all I don't (Ah) Alles wat ik nodig heb, alles wat ik niet heb Oh, uh, huh, All I don't And you want me And you're getting me And you want me (Ah) You're all I need, all I don't (Ah) All I need, all I (Ah) You're all I need, all I don't (Ah) Alles wat ik nodig heb, alles wat ik niet heb Alles wat ik nodig heb, alles wat ik niet heb (Alles wat ik niet heb, je bent alles wat ik niet heb) All I need, all I don't (Alles wat ik niet heb, je bent alles wat ik niet heb) All I need, all I don't