Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: girls aloud Songtekst: fling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: girls aloud - fling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van girls aloud! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van girls aloud en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fling .

Origineel

It's just a fling baby, fling baby Nothing more than a fling baby, fling baby Just a bit of ding-a-ling baby, bling baby Don't want relationships so swing baby, swing baby (It's just a) It's just a fling baby, fling baby Nothing more than a fling baby, fling baby Just a bit of ding-a-ling baby, bling baby Don't want relationships so swing baby, swing baby (It's just a) It's just a fling baby, fling baby Nothing more than a fling baby, fling baby Just a bit of ding-a-ling baby, bling baby Don't want relationships so swing baby, swing baby Whose that hottie over there? Big bad boy with big bad hair I can feel instinctively He be riding up on me Whose that with that big fat game? Come give me love, come keep me sane But don't be getting soft on me Just give me something casually So come closer to me 'Cause I wanna feel the heat You're fine and that's okay That's all that you need to be It's just a fling baby, fling baby Nothing more than a fling baby, fling baby Just a bit of ding-a-ling baby, bling baby Don't want relationships so swing baby, swing baby (It's just a) It's just a fling baby, fling baby Nothing more than a fling baby, fling baby Just a bit of ding-a-ling baby, bling baby Don't want relationships so swing baby, swing baby Whose that hottie in the dark? Body like a work of art Feel your eyes undressing me Strip me of my modesty Hey you with that sexy smile Come give me loving kinky style But don't be talking love and things 'Cause baby I ain't listening So come closer to me 'Cause I wanna feel the heat You're fine and that's okay That's all that you need to be It's just a fling baby, fling baby Nothing more than a fling baby, fling baby Just a bit of ding-a-ling baby, bling baby Don't want relationships so swing baby, swing baby (It's just a) It's just a fling baby, fling baby Nothing more than a fling baby, fling baby Just a bit of ding-a-ling baby, bling baby Don't want relationships so swing baby, swing baby (It's just a)

 

Vertaling

Het is gewoon een fling baby, fling baby Nothing more than a fling baby, fling baby Gewoon een beetje ding-a-ling baby, bling baby Wil geen relaties dus swing baby, swing baby (It's just a) Het is gewoon een flirt schatje, flirt schatje Nothing more than a fling baby, fling baby Gewoon een beetje ding-a-ling baby, bling baby Wil geen relaties dus swing baby, swing baby (It's just a) Het is maar een flirt, baby, flirt baby Nothing more than a fling baby, fling baby Gewoon een beetje ding-a-ling baby, bling baby Don't want relationships so swing baby, swing baby Wie is dat lekker ding daar? Grote slechte jongen met groot slecht haar I can feel instinctively He be riding up on me Wie is dat met dat grote vette spel? Kom geef me liefde, kom me gezond houden Maar wordt niet te zacht voor me Geef me gewoon iets terloops Dus kom dichter bij me Want ik wil de warmte voelen Je bent in orde en dat is oké Dat is alles wat je hoeft te zijn It's just a fling baby, fling baby Nothing more than a fling baby, fling baby Just a bit of ding-a-ling baby, bling baby Don't want relationships so swing baby, swing baby (It's just a) It's just a fling baby, fling baby Nothing more than a fling baby, fling baby Just a bit of ding-a-ling baby, bling baby Don't want relationships so swing baby, swing baby Wie is dat lekkere ding in het donker? Body like a work of art Voel je ogen me uitkleden Ontdoe me van mijn bescheidenheid Hey jij met die sexy glimlach Kom geef me liefdevolle kinky stijl Maar praat niet over liefde en zo Want schatje ik luister niet Dus kom dichter bij me 'Cause I wanna feel the heat Je bent goed en dat is oké That's all that you need to be It's just a fling baby, fling baby Nothing more than a fling baby, fling baby Just a bit of ding-a-ling baby, bling baby Don't want relationships so swing baby, swing baby (It's just a) It's just a fling baby, fling baby Nothing more than a fling baby, fling baby Just a bit of ding-a-ling baby, bling baby Don't want relationships so swing baby, swing baby (It's just a)