Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: girls aloud Songtekst: pstr independant woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: girls aloud - pstr independant woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pstr independant woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van girls aloud! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van girls aloud en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pstr independant woman .

Origineel

There you go Flashing fever from your eyes Hey babe, come over here and shut down tight I'm not denying We're flying above it all Hold my hand, don't let me fall You've such amazing grace I've never felt this way... Show me heaven Cover me Leave me breathless Show me heaven please Here I go I'm shaking just like the breeze Hey baby I need your hand to steady me I'm not denying I'm frightened as much as you Though I'm barely touching you I've shivers down my spine And it feels divine Show me heaven Cover me Leave me breathless Show me heaven please If you know what like To dream a dream Baby hold me tight And let this be yer

 

Vertaling

Daar ga je. Knippert de koorts uit je ogen Hé schat, kom hier en hou je stil Ik ontken het niet. We vliegen boven alles Hou mijn hand vast, laat me niet vallen Je hebt zo'n geweldige gratie Ik heb me nog nooit zo gevoeld... Toon me de hemel Bedek me Laat me ademloos Laat me alsjeblieft de hemel zien Hier ga ik Ik tril net als de wind Hé schatje, ik heb je hand nodig om me te stabiliseren Ik ontken niet Ik ben net zo bang als jij Al raak ik je nauwelijks aan Ik heb rillingen over mijn rug En het voelt goddelijk Laat me de hemel zien Bedek me Laat me ademloos Laat me alsjeblieft de hemel zien Als je weet hoe het is Om een droom te dromen Baby hou me stevig vast En laat dit van jou zijn