Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: girls aloud Songtekst: whole lotta history

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: girls aloud - whole lotta history ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whole lotta history? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van girls aloud! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van girls aloud en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whole lotta history .

Origineel

I can't talk, I've gone the wrong way Looking up for what's fallen down, yeah I can't talk, I've gone back the wrong way What is the use in what I say? I hear myself complain so I can do it again, do it again I give myself the blame, so I get back up again, get out of the rain Baby, I miss you, so tell me, is she really that beautiful? whoa whoa Each time, she's kissed you, tell me, is it really that good for you? And does she love you like I never could? Hold you tender, tell you everything's good, whoa whoa Would she hurt you, cause I never could Does she, hold your body tight all night baby? I'm talking bout a whole lotta history, I I can't find a way to show what you mean to me I'm falling all around when you miss me, I I don't know what to do, so tell me baby Hello? Did you call me? I thought it didn't matter that you're gone and I know, end of story Now there's nothing but a shadow where my heart shone I'm damned if I do and I'm damned if I don't, But you cost me so much love, yeah So finally I just decided to go, I know I've had enough, so tell me that you're not alone I'm talking bout a whole lotta history, I I can't find a way to show what you mean to me I'm falling all around when you miss me, I I don't know what to do, so tell me baby I'm talking bout a whole lotta history, I I can't find a way to show what you mean to me I'm falling all around when you miss me, I I don't know what to do, so tell me baby And it keeps me spinning and controls What happens till Monday, till Monday And it might sound crazy but your voice Still leaves me all funky, all funky And it keeps me spinning and controls What happens till Monday, till Monday And it might sound crazy but your voice Still leaves me all funky, all funky

 

Vertaling

Ik kan niet praten, ik ben de verkeerde kant opgegaan Looking up for what's fallen down, yeah Ik kan niet praten, Ik ben de verkeerde weg terug gegaan Wat is het nut van wat ik zeg? Ik hoor mezelf klagen, zodat ik het weer kan doen, doe het weer Ik geef mezelf de schuld, zodat ik weer opsta, uit de regen kom Schatje, ik mis je, dus vertel me, is ze echt zo mooi? whoa whoa Elke keer, heeft ze je gekust, vertel me, is het echt zo goed voor je? En houdt ze van je zoals ik nooit heb gekund? Hou je teder vast, zeg je dat alles goed is, whoa whoa Zou ze je pijn doen, want dat heb ik nooit gekund Houdt ze je lichaam de hele nacht vast, baby? I'm talking about a whole lotta history, I I can't find a way to show what you mean to me I'm falling all around when you miss me, I I don't know what to do, so tell me baby Hallo? Heb je me gebeld? Ik dacht dat het niet uitmaakte dat je weg bent en Ik weet het, einde verhaal Nu is er niets dan een schaduw waar mijn hart straalde Ik ben verdoemd als ik het doe en ik ben verdoemd als ik het niet doe, Maar je hebt me zoveel liefde gekost, ja So finally I just decided to go, Ik weet dat ik er genoeg van heb, dus zeg me dat je niet alleen bent Ik heb het over een heleboel geschiedenis, ik I can't find a way to show what you mean to me I'm falling all around when you miss me, I I don't know what to do, so tell me baby I'm talking bout a whole lotta history, I I can't find a way to show what you mean to me I'm falling all around when you miss me, I I don't know what to do, so tell me baby And it keeps me spinning and controls Wat gebeurt er tot maandag, tot maandag En het klinkt misschien gek maar jouw stem Laat me nog steeds helemaal funky, helemaal funky And it keeps me spinning and controls Wat gebeurt er tot maandag, tot maandag En het klinkt misschien gek maar jouw stem Still leaves me all funky, all funky