Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: girls generation Songtekst: show show show

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: girls generation - show show show ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van show show show? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van girls generation! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van girls generation en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals show show show .

Origineel

Show me, show me, show me, show me Show me, show me, hurry, hurry Jessica: Banjjak banjjak, oh, dugeun dugeun Hana hana da mame deureo Sunny: Han nune sseu euk jinachyeo bwado Neo hanaman kkok nae seutairin geol Yuri&Hyoyeon;: Hush, hush, hush, neoye ma eumeul boyeojweo Tiffany: Listen to me Show me, show me Yoona: aiko keuniriya, Show me, show me Seohyun: ije na yadan nasseo Show me, show me Sooyoung: jakku bogo shipeunde, Hurry, hurry Taeyeon: ajikdo moreugetni Taeyeon: Uh-uh ireon jeongmal daedan hae Ajjilha ge nege ppajyeo deureo Seohyun: Subaek manbeon gomin haebwado Tiffany: Nae shimjangeun automatic-in geol Yoona&Sooyoung;: Hush, hush, hush, neoye ma eumeul boyeojweo Tiffany: Listen to me Show me, show me Yoona: aiko keuniriya, Show me, show me Seohyun: ije na yadan nasseo Show me, show me Yuri: ijen mameul boyeojweo, Hurry, hurry Hyoyeon: dagawa soksagyeo jweo Taeyeon: Show me, show me, yeah, show me, baby, Jessica: sumgiryeo haji malgo Taeyeon: Eotteohke hanayo nal hondeulji marajweoyo Tiffany: If you wanna be my boy, I'm gonna be with you forever and more Jessica: Just tell me that you love me, I'll be there, right, Tiffany: alright, Jessica: just for you Show me, show me (Taeyeon: Yeahhh) Yoona: aiko keuniriya, Show me, show me (Jessica: Show me) Seohyun: ije na yadan nasseo Show me, show me Sooyoung: jakku bogo shipeunde, Hurry, hurry Taeyeon: ajikdo moreugetni Show me, show me (Taeyeon: Yeah Yeah Yeah) Tiffany: cuz I'm ready for you, (Taeyeon: Yeah Yeah Yeah) Show me, show me Sunny: neodo algo itjanha Show me, show me (Taeyeon: Yeah Yeah Yeah) Yuri: ijen mameul boyeojweo (Taeyeon: Yeah Yeah Yeah) Hurry, hurry Hyoyeon: dagawa soksagyeo jweo (Taeyeon: Ooooh... Yeah eh eh eh...)

 

Vertaling

Laat het me zien, laat het me zien, laat het me zien Laat me zien, laat me zien, haast je, haast je Banjjak banjjak, oh, dugeun dugeun Hana hana da mame deureo Sunny: Han nune sseu euk jinachyeo bwado Neo hanaman kkok nae seutairin geol Yuri&Hyoyeon;: Stil, stil, stil, neoye ma eumeul boyeojweo Tiffany: Luister naar me Laat me zien, laat me zien Yoona: aiko keuniriya, laat me zien, laat me zien Seohyun: ije na yadan nasseo Laat het me zien, laat het me zien jakku bogo shipeunde, Haast je, haast je ajikdo moreugetni Taeyeon: Uh-uh ireon jeongmal daedan hae Ajjilha ge nege ppajyeo deureo Seohyun: Subaek manbeon gomin haebwado Tiffany: Nae shimjangeun automatic-in geol Yoona&Sooyoung;: Hush, hush, hush, neoye ma eumeul boyeojweo Tiffany: Luister naar me Laat me zien, laat me zien Yoona: aiko keuniriya, laat me zien, laat me zien Seohyun: ije na yadan nasseo Laat het me zien, laat het me zien Yuri: ijen mameul boyeojweo, Haast je, haast je Hyoyeon: dagawa soksagyeo jweo Taeyeon: Laat me zien, laat me zien, ja, laat me zien, baby, sumgiryeo haji malgo Taeyeon: Eotteohke hanayo nal hondeulji marajweoyo Tiffany: If you wanna be my boy, I'm gonna be with you forever and more Jessica: Zeg me gewoon dat je van me houdt, en ik zal er zijn, oké, Goed, Alleen voor jou. Laat het me zien, laat het me zien. Yoona: aiko keuniriya, Laat het me zien, laat het me zien Seohyun: ije na yadan nasseo Laat het me zien, laat het me zien jakku bogo shipeunde, haast je, haast je Taeyeon: ajikdo moreugetni Laat het me zien, laat het me zien. Want ik ben klaar voor je. Laat het me zien. Neodo algo itjanha Laat het me zien, laat het me zien. Yuri: ijen mameul boyeojweo Haast je, haast je Hyoyeon: dagawa soksagyeo jweo (Taeyeon: Ooooh... Ja eh eh eh...)