Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: girls generation Songtekst: trick

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: girls generation - trick ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trick? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van girls generation! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van girls generation en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trick .

Origineel

It hurts here, it keeps hurting. Medicine is not helping. If I hold that familiar hand,. I think it will be a little better. Why did you say that?. You used to say that you can't live without me. Don't you at least need to pretend to comfort me before you leave?. * It hurts here - because of our ended love, love. These tears fall so my heart is bruised. It really hurts a lot even if I touch it a little. In my heart that is about to crumble,. There is a scar that is greater than a scar. It hurts here. You were so mean, so cold. You weren't the person I used to know. Did you dislike me a lot?. Then you should've given me a chance to fix myself. * repeat

 

Vertaling

Het doet hier pijn, het blijft pijn doen. Medicijnen helpen niet. Als ik die vertrouwde hand vasthoud,. denk ik dat het een beetje beter zal gaan. Waarom zei je dat? Je zei altijd dat je niet zonder me kon leven. Moet je niet op z'n minst doen alsof je me troost voordat je weggaat? * Het doet hier pijn - omwille van onze geëindigde liefde, liefde. Deze tranen vallen zodat mijn hart gekneusd is. Het doet echt veel pijn, zelfs als ik het een beetje aanraak. In mijn hart dat op het punt staat af te brokkelen,. is er een litteken dat groter is dan een litteken. Het doet hier pijn. Je was zo gemeen, zo koud. Je was niet de persoon die ik vroeger kende. Had je een hekel aan me? Dan had je me een kans moeten geven om mezelf te verbeteren. * herhaal