Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: girls Songtekst: god damned

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: girls - god damned ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van god damned? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van girls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van girls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals god damned .

Origineel

Obsession is my favorite drug I know I just can't get enough Cause I want ya And I'll be goddamned if I give up at the start I'll make you hot, I'm makin' a scene Just give all your attention to me Cause I want ya And I'll be goddamned if I give up at the start Oh yeah Alright Give me the chance and I'll blow your top Just let me in and I'll never stop Cause I want ya And I'll be goddamned if I give up at the start So go ahead and play hard to get Cause I just get a kick out of it And I want ya And I'll be goddamned if I give up at the start Alright Oh yeah

 

Vertaling

Obsessie is mijn favoriete drug I know I just can't get enough Cause I want ya En ik zal verdoemd zijn als ik het bij het begin opgeef Ik maak je heet, ik maak een scène Just give all your attention to me Cause I want ya En ik zal verdoemd zijn als ik het opgeef bij het begin Oh yeah Alright Geef me de kans en ik blaas je top Laat me gewoon binnen en ik zal nooit stoppen Cause I want ya En ik zal verdoemd zijn als ik het opgeef bij het begin Dus ga je gang en speel moeilijk te krijgen Want ik krijg er gewoon een kick van En ik wil je En ik zal verdoemd zijn als ik het bij het begin opgeef Alright Oh yeah