Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gladys knight & the pips Songtekst: help me make it through the night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gladys knight & the pips - help me make it through the night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van help me make it through the night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gladys knight & the pips! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gladys knight & the pips en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals help me make it through the night .

Origineel

[Spoken Intro] I’m imagining a lot of happy people And most of you are with someone you love Well you are the lucky ones All over the world there are Lots of people who are alone tonight I imagine most of us have been in that situation At some time or another I know I have Recently I heard a most beautiful song, with a Dynamic lyric that really expresses This feeling of loneliness It means a lot to me personally And I’d like to share it with you I think you’ll see what I mean [Verse 1] Take the ribbon from my hair Shake it loose and let it fall Layin' soft against your skin Like the shadows on the wall [Chorus 1] Come and lay down by my side 'Til the early morning light All I'm taking is your time Help me make it through the night [Verse 2] I don't care what's right or wrong And I won't try to understand Let the devil take tomorrow For tonight I need a friend [Chorus 2] Yesterday is dead and gone And tomorrow's out of sight And it's so sad to be alone Help me make it through the night [Outro] [Humming] Lord it's so sad to be alone Help me make it through the night Ooh-ooh Lead me through the night Ooh-ooh Come on and take me through the night Ooh-ooh Through the night

 

Vertaling

[Gesproken intro] Ik stel me een heleboel gelukkige mensen voor En de meesten van jullie zijn met iemand van wie je houdt Nou jullie zijn de gelukkigen Over de hele wereld zijn er veel mensen die vanavond alleen zijn Ik stel me voor dat de meesten van ons in die situatie hebben gezeten Op een of ander moment Ik weet dat ik dat heb gedaan. Onlangs hoorde ik een heel mooi liedje, met een dynamische tekst die echt uitdrukt dit gevoel van eenzaamheid Het betekent veel voor mij persoonlijk En ik wil het graag met je delen. Ik denk dat je zult zien wat ik bedoel. [Verse 1] Neem het lint uit mijn haar Schud het los en laat het vallen Liggend zacht tegen je huid Like the shadows on the wall [Chorus 1] Kom en ga naast me liggen Tot het vroege ochtendlicht Alles wat ik nodig heb is jouw tijd Help me de nacht door te komen [Verse 2] Het kan me niet schelen wat goed of fout is En ik zal niet proberen te begrijpen Laat de duivel morgen maar nemen Want vanavond heb ik een vriend nodig [Chorus 2] Yesterday is dead and gone And tomorrow's out of sight En het is zo triest om alleen te zijn Help me de nacht door te komen [Outro] [Humming] Heer het is zo triest om alleen te zijn Help me de nacht door te komen Ooh-ooh Leid me door de nacht Ooh-ooh Kom op en neem me mee door de nacht Ooh-ooh Door de nacht