Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gladys knight & the pips Songtekst: just a closer walk with thee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gladys knight & the pips - just a closer walk with thee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just a closer walk with thee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gladys knight & the pips! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gladys knight & the pips en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just a closer walk with thee .

Origineel

[Verse 1] Just a closer walk with Thee Grant it Jesus if you please Daily walking close to Thee Oh lord, let me walk, mm let me walk, close to Thee [Verse 2] I am weak Lord but Thou are strong Oh yes you are Jesus, keep me from all wrong Please Jesus I'll be satisfied as long Oh lord, let me walk, please let me walk, close to Thee [Refrain] Ohhh, let it be, let me walk to Thee And daily, daily walking close to Thee Ohhh lord, let it be, let me walk to Thee Ohhh lord, let it be

 

Vertaling

[Verse 1] Gewoon een nauwere wandeling met U Geef het Jezus als U wilt Dagelijks dicht bij U wandelen Oh heer, laat me lopen, mm laat me lopen, dicht bij U [Vers 2] Ik ben zwak Heer maar Gij zijt sterk Oh ja dat bent U Jezus, behoed me voor alle kwaad Alstublieft Jezus Ik zal tevreden zijn zolang Oh heer, laat me lopen, laat me alsjeblieft lopen, dicht bij U [Refrein] Ohhh, laat het zijn, laat me naar U lopen En dagelijks, dagelijks dicht bij U wandelen Ohhh heer, laat het zijn, laat me naar U lopen Ohhh heer, laat het zijn