Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gladys knight & the pips Songtekst: make me the woman that you go home to

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gladys knight & the pips - make me the woman that you go home to ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make me the woman that you go home to? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gladys knight & the pips! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gladys knight & the pips en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make me the woman that you go home to .

Origineel

You promised me things that meant a lot Said so much you just up and forgot What you said to me, about me You said, I was your strength, the air you breathe So, help me, honey, you're all I need To make my life complete Oh, yes, you did So then (Why, why don't you?) Why, why don't you, baby? (Make her the woman that you go home to) Make me the woman you go home to And not the one you leave behind (Make her the woman you go home to) Not the one you left to cry (Make her the woman you go home to) With a smile, I fix your evening meals Iron your clothes, it ain't no big deal It's all a part of loving you (Loving you, yes, it is) Stick by your side through thick and thin Not laying awake to, ask where you been Cause you'd tell me if you wanted to (If you wanted to) Oh, yeah (Why, why don't you?) So, why, why don't you, baby? (Make her the woman you go home to) Make me the woman you go home to And not the one you leave behind (Make her the woman you go home to) Not that one that's left to cry and cry (Make her the woman you go home to) (Make her the woman you go home to) Make me the woman (Make her the woman you go home to) You go home to Make me yours and you'll be mine to keep So full of joy, you wouldn't need to be On the other side of town Fooling around [Incomprehensible] is all you get Knowing this, you will never regret Finding yourself all around So (Why, why don't you?) Why? Why? Oh, good God Almighty, boy (Make her the woman you go home to) And not that one that you leave behind (Make her the woman you go home to) Not the one that's left to cry and cry (Make her the woman you go home to) I don't, I don't know what you want (Make her the woman you go home to) Make me your woman, oh, baby (Make her the woman you go home to) Oh, I don't know why (Make her)

 

Vertaling

Je beloofde me dingen die veel betekenden Je zei zoveel dat je gewoon op stond en vergat Wat je tegen me zei, over me Je zei dat ik je kracht was, de lucht die je inademt Dus, help me, schat, je bent alles wat ik nodig heb Om mijn leven compleet te maken Oh, ja, dat deed je Dus dan (Waarom, waarom doe je het niet?) Waarom, waarom doe je het niet, schatje? (Maak haar de vrouw waar je naar huis gaat) Maak mij de vrouw you go home to And not the one you leave behind (Maak haar de vrouw waar je naar huis gaat) Niet degene die je achterliet om te huilen Maak haar de vrouw voor wie je naar huis gaat. Met een glimlach, maak ik je avondeten klaar Strijk je kleren, het is niet erg It's all a part of loving you (Van je houden, ja, dat is het) Ik blijf aan je zijde door dik en dun Niet wakker liggen om te vragen waar je geweest bent Cause you'd tell me if you wanted to (If you wanted to) Oh, yeah (Waarom, waarom doe je dat niet?) Zo, why, why don't you, baby? Maak haar de vrouw waar je voor naar huis gaat Make me the woman you go home to And not the one you leave behind Maak haar de vrouw die je thuis ziet Niet die ene die achterblijft om te huilen en te huilen (Maak haar de vrouw waar je naar huis gaat) Maak van haar de vrouw voor wie je naar huis gaat Make me the woman (Make her the woman you go home to) You go home to Maak me de jouwe en je zult van mij zijn om te houden Zo vol van vreugde, je zou niet hoeven te zijn Aan de andere kant van de stad aan het dollen [Onbegrijpelijk] is alles wat je krijgt Dit wetende, zul je er nooit spijt van hebben Finding yourself all around So (Why, why don't you?) Waarom? Waarom? Oh, goede God almachtig, jongen (Make her the woman you go home to) En niet die ene die je achterlaat (Make her the woman you go home to) Niet diegene die achterblijft om te huilen en te huilen (Make her the woman you go home to) I don't, I don't know what you want (Make her the woman you go home to) Make me your woman, oh, baby (Make her the woman you go home to) Oh, I don't know why (Make her)