Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glass animals Songtekst: hazey boody remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glass animals - hazey boody remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hazey boody remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glass animals! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glass animals en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hazey boody remix .

Origineel

Your baby's falling You know I'm talking now You know I'm dancing You know I'm racing round No no you're so juiced You said you'd kick the booze You know I'll get bruised You know I'm just a boy Come back baby, don't you cry Don't you drain those big blue eyes I've been crawling Come back baby, don't you cry Just you say the reason why I can calm you You say I'm bawling I say I'm begging while You take my photo I fake my breaking smile I'm fucking loco I can't get through to you You turn your nose you Spark up and I can go

 

Vertaling

Je baby valt Je weet dat ik nu praat Je weet dat ik dans Je weet dat ik rond ren Nee, nee, je bent zo opgepept You said you'd kick the booze Je weet dat ik blauwe plekken zal krijgen Je weet dat ik maar een jongen ben Kom terug schatje, huil niet Laat die grote blauwe ogen niet leeglopen Ik heb gekropen Kom terug schatje, huil niet Zeg gewoon de reden waarom Ik kan je kalmeren Je zegt dat ik huil Ik zeg dat ik smeek terwijl Je neemt mijn foto Ik fake mijn brekende lach I'm fucking loco Ik kan niet tot je doordringen Je draait je neus om Vonk op en ik kan gaan