Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glass tiger Songtekst: ancient evenings

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glass tiger - ancient evenings ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ancient evenings? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glass tiger! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glass tiger en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ancient evenings .

Origineel

What can I write What can I write What can I say What can I say Golden oceans Of jealous desert sands As ancient evening Spreads across the land Living, loving Ancient evening Seeing Believe in your love So after I die and I leave here Will time, wind and thieves ravage me Place my body beneath the desert sand And pray that the queen welcomes me Living, loving Ancient evening Seeing Believe in your love Living, loving Ancient evening Seeing Believe in your love Color the black in my soul white From out of the dark comes the daylight Untold treasures are hidden memories Of ancient evening that you have given me Living, loving Ancient evening Seeing Believe in your love Living, loving Ancient evening Seeing Believe in your love Living, loving Ancient evening Seeing Believe in your love Living, loving Ancient evening Seeing Believe in your love

 

Vertaling

Wat kan ik schrijven Wat kan ik schrijven Wat kan ik zeggen Wat kan ik zeggen Gouden oceanen Van jaloers woestijnzand Als de oude avond Spreidt zich uit over het land Levend, liefhebbend Oude avond Zien Geloven in je liefde Dus nadat ik sterf en ik hier wegga Zal de tijd, de wind en de dieven mij teisteren Mijn lichaam onder het woestijnzand leggen En bidden dat de koningin me verwelkomt Levend, liefhebbend Oude avond Zien Geloof in je liefde Levend, liefhebbend Oude avond Zien Geloven in jouw liefde Kleur het zwart in mijn ziel wit Uit het donker komt het daglicht Onnoemelijke schatten zijn verborgen herinneringen Van de oude avond die jij mij hebt gegeven Levend, liefdevol Oude avond Zien Geloven in jouw liefde Levend, liefhebbend Oude avond Zien Geloof in je liefde Levend, liefhebbend Oude avond Zien Geloof in je liefde Levend, liefhebbend Ancient evening Zien Geloven in jouw liefde