Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glassjaw Songtekst: black coffee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glassjaw - black coffee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van black coffee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glassjaw! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glassjaw en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals black coffee .

Origineel

This whore, this once, this way Are you going to run from here? I'm dying to know if she died to me Take it back now Are you going to run from here? I'm dying to know if she died to me She is not that strange She says goodbye some day My black coffee fantasy Never seems to bother me In my mind I'm hoping I'll betray The sinners dance and fade away I'll fade away this once Dying And the blood taste was red Are you going to run from here? I'm dying to know if she died to me Take it back now Are you going to run from time And die to me? She is not that strange She says goodbye someday My black coffee fantasy Never seemed to bother me In my mind I'm hoping I'll betray The sinners dance and fade away I'll fade away Press the story of stories praised Of love and women up above Layer this guilt that fits like a glove I say it before you heated and tickle [Unverified] And I will take what's mine And I will try to stay mundane Pretending it hurts you, I will take what's mine And I will try to stay mundane

 

Vertaling

Deze hoer, deze ene keer, deze manier Ga je van hier weglopen? Ik wil graag weten of ze voor mij gestorven is. Neem het nu terug. Ga je weglopen van hier? Ik wil graag weten of ze aan mij gestorven is. Ze is niet zo vreemd. Op een dag neemt ze afscheid Mijn zwarte koffie fantasie Lijkt me nooit te storen In mijn gedachten hoop ik dat ik zal verraden De zondaars dansen en vervagen Ik zal deze ene keer wegkwijnen Stervend En de smaak van bloed was rood Ga je van hier weglopen? Ik wil graag weten of ze voor mij gestorven is. Neem het nu terug. Ga je wegrennen van de tijd En sterven voor mij? Ze is niet zo vreemd Ze neemt op een dag afscheid Mijn zwarte koffie fantasie Leek me nooit te storen In mijn gedachten hoop ik dat ik zal verraden De zondaars dansen en vervagen Ik zal vervagen Druk op het verhaal der verhalen geprezen Van liefde en vrouwen daarboven Laag dit schuldgevoel dat past als een handschoen Ik zeg het voor je verhit en kietelt [Unverified] En ik zal nemen wat van mij is En ik zal proberen mondain te blijven Doen alsof het je pijn doet, ik zal nemen wat van mij is En ik zal proberen mondain te blijven