Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glassmind Songtekst: haunting regrets

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glassmind - haunting regrets ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van haunting regrets? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glassmind! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glassmind en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals haunting regrets .

Origineel

Left alone; no one could see me My innocence was gone Thinking if I dared I was so confused So possessed An angel to my left is whispering Forget this all think and regret When the sky turns red Youll know that I was there Control yourself Believe... Chorus Teach me how to fly Like the angels Take me high My hands are so full of shame Please help me stop this pain And kill my haunting regrets. Instrumental Break Chorus

 

Vertaling

Alleen gelaten, niemand kon me zien Mijn onschuld was weg Denkend dat als ik durfde Ik was zo verward zo bezeten Een engel links van mij fluistert Vergeet dit alles denk en betreur Als de lucht rood wordt zul je weten dat ik er was. Beheers jezelf. Geloof... Refrein Leer me hoe ik moet vliegen Zoals de engelen Neem me hoog Mijn handen zijn zo vol van schaamte Alsjeblieft help me deze pijn te stoppen En dood mijn spookachtige spijt. Instrumentale onderbreking Refrein