Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: égle Jurgaityté Songtekst: Laiminga Diena

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: égle Jurgaityté - Laiminga Diena ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Laiminga Diena? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van égle Jurgaityté! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter & van égle Jurgaityté en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Laiminga Diena .

Origineel

Mano širdis laiminga, weh oh, weh oh oh Aš kaip ir tu moku svajoti, Aš kaip ir tu noriu žinoti, Yeh-eh-eh-eh Kod?l ryte saul? pakyla? Kod?l garsai pažadina tyl?? Mano širdis laiminga, Weh o, weh oh oh Mano diena prasminga, Weh oh, weh oh oh Aš kaip ir tu noriu myl?ti, Aš kaip ir tu moku tyl?ti. Yeh-eh-eh-eh Kod?l taip greit kei?iasi metai? Kod?l taip greit man sukasi laikas? Mano širdis laiminga, Weh oh, Weh oh oh Mano diena prasminga, Weh oh, Weh oh oh La la la, la lala Man taip gera gyvent, La la la, la la la Noriu dainuot, noriu dainuot, Noriu dainuot su tavim... Mano širdis laiminga,Weh oh, Weh oh oh Mano diena prasminga, Weh oh, Weh oh oh Mano širdis laiminga,Weh oh, Weh oh oh Mano diena prasminga, Weh oh, Weh oh oh Mano širdis, Weh oh oh

 

Vertaling

Mijn hart is blij, weh oh oh oh weh Ik hou van u en ik betalen om te dromen Ik hou van u wilt weten, Yeh-eh-eh-eh Waarom zon opkomt in de ochtend? Waarom de stilte klinkt roepen? Mijn hart is blij, en Weh, oh oh weh Mijn dag zin, Weh oh, oh oh weh Ik hou van jou wil ik de liefde, Ik hou van u en ik betalen stil. Yeh-eh-eh-eh Waarom zo snel veranderende jaar? Waarom zo snel ik weer uit? Mijn hart is blij, Weh oh, oh oh Weh Mijn dag zin, Weh oh, oh oh Weh La la la, la lala Ik ben zo goed om te wonen, La la la, la la la Ik wil zingen, ik zing, Ik wil zingen met je ... Mijn hart is blij, Weh oh, oh oh Weh Mijn dag zin, Weh oh, oh oh Weh Mijn hart is blij, Weh oh, oh oh Weh Mijn dag zin, Weh oh, oh oh Weh Mijn hart, oh oh Weh